Chcela by som ísť v lete cez prázdniny brigádovať do Anglicka. Zdokonalím si angličtinu, zarobím a hlavne.. mám iba 16 a tam môžem robiť už aj v takomto veku. Boli ste tam už niekto pred tým ako ste mali 18 ?? Poznáte nejakú dobrú agentúru cez ktorú by sa
@bluepanter väčšina takýchto ludí tam naozaj pracuje s poliakmi, čechmi, slovákmi, litovčanmi, portugalcami, maďarmi a pod. ale aj keď pracuješ s angličanmi, tak nemáš čas s nimi debatovať dostatočne vela na to, aby si si zlepšil anglinu, ak si ju už aj pred tým nevedel
@bluepanter Ak si vedel anglinu aj pred tým, tak áno, môžeš sa zlepšiť. Ale poznal som ľudí, čo žili v UK a pracovali s angličanmi 6 rokov, a síce sa naučili angličtinu dosť na to aby zvládli bežnú komunikáciu, ale stále rozprávali so silným polským prízvukom, ktorý niekedy znemožnoval komunikáciu a robili kopec chýb
Súhlasím so @sqash .. ono fakt na letnej brigáde v UK narazíš tak na Poliakov a nesplní to tvoje očakávania, ale koniec koncov je to fajn a ja sa tam chystám zas tiež.. všetko je lepšie ako táto naša domovina
Agenture by som sa vyhol, pretoze ta tak skor osklbe ak chceš zarobiť niečo, ak ti ide len o jazyk môže to byť fajn, hlavne sa vyhnúť "slovenským stvrtiam" a cosi pochytis pokial budeš chcieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov