@georg21@4 Avšak už som umiernenejšia, odkedy som vyprovokovala naposledy takého holohlavého svalovca ..
Ale tematicky založenejšia odpoveď; nemám závažný problém pristúpiť a hovoriť, ale robím to málokedy. A medzi kamarátmi a priateľmi je to aj o inom už - tiež závisí od povahy toho druhého, tak si netrúfam odhadnúť už vôbec, aký som dokopy "typ". Niekto je urečnený, že chce len, aby bol vypočutý - a to mi neprekáža, ale keď je niekto opačný, tiež sa snažím viezť konverzáciu a dúfam, že sa na niečo chytí .
nikdy mi nerobilo problém s kýmkolvek sa dať do reči a celkovo komunikovať, posl. pol roka som uplne strašná.. nezačnem ani za svet a keď už sa prihovorí ten druhý, hovorím rýchlo, hltám slová, trepem blbosti, som trápna a väčšinou to skončí tak, že ma ten druhý vôbec nepochopí..
ako nechápem z tých možností... s cudzím človekom sa nezačnem rozprávať, pokým ma on neosloví. a aj ak osloví, tak s ním dokážem komunikovať iba ak mi je sympatický ^^
@h8u presne, presne toto isté sa deje aj mne!! ja sa už aj bojím niekde prehovoriť, že zas ma niekto nepochopí.. čo zasa za blbosť trepnem alebo sa zakokcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale tematicky založenejšia odpoveď; nemám závažný problém pristúpiť a hovoriť, ale robím to málokedy. A medzi kamarátmi a priateľmi je to aj o inom už - tiež závisí od povahy toho druhého, tak si netrúfam odhadnúť už vôbec, aký som dokopy "typ". Niekto je urečnený, že chce len, aby bol vypočutý - a to mi neprekáža, ale keď je niekto opačný, tiež sa snažím viezť konverzáciu a dúfam, že sa na niečo chytí .
a nechcem to
ale ak osobu poznám, tak no problem...