Shiet, ja som to bral tak, že by som bol asi strašne obézny. Vtedy by mi to vadilo, nechcem byť obézny. Ale nevadilo by mi vôbec keby žena nemá žiadne prsia, na tom vôbec nezáleží.
Nie ze by mi to vadilo z pohladu, ze nemozem s tym clovekom byt alebo ze by som ho nemal rad...
Vadilo by mi to skor vo vyzname ze by ma to mrzelo. Ak beriem do uvahy ze muz by nebol v nadvahe ale zena by nebola tak obdarena. Ale nebol by to pre mna ziadny problem, len z casu na cas by ma to mrzelo a normalne by som jej to povedal co si myslim. Ale na plastiku by som ju nepustil :xD
Zasa depends.. nie su prsky ako prsky frajer ma vymakane prsia realne asi tak velke ako ja a v zivote mi to neprislo divne ani z jeho ani z mojej strany keby ma zvisaky z tuku (alebo keby ich mam ja) uz by to bolo pocitovo dost ine tym som nechcela urazit nikoho, len teda je to moj nazor...
Akože väčší obvod hrudníka? Veď to ma skoro každý chlap odo mňa. Či ako to je myslené? Nechápem. Jedine čo mi napadá, že máš na mysli nejaké prsia obézneho chlapa alebo tie nechutne svalnaté prsia chlapov čo cvičia. V tom prípade sa mi nepáči ani jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vadilo by mi to skor vo vyzname ze by ma to mrzelo. Ak beriem do uvahy ze muz by nebol v nadvahe ale zena by nebola tak obdarena. Ale nebol by to pre mna ziadny problem, len z casu na cas by ma to mrzelo a normalne by som jej to povedal co si myslim. Ale na plastiku by som ju nepustil :xD
A či by mi kradol podprsenky