Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s touto formou antikoncepcie? Doktor mi ho včera predpísal po tom, ako som mu povedala, že už nechcem brať tabletky, lebo mi nerobia dobre. Ale niekde som sa dočítala, že toto je v mnohých prípadoch dokonca väčšie zlo
Nuvaring obsahuje také isté hormóny ako tabletková forma antikoncepcie. Rozdiel je v tom, že tabletky zaťažujú pečeň zatiaľ čo nuvaring sa vstrebáva hneď, čo je výhoda pre orgány.
No ak si mala nežiadúce účinky pri tabletkách je pravdepodobné, že ich budeš mať aj pri krúžku.
Čo sa týka kúpania, tak krúžok sa dá na pár hodín vybrať. Neviem presne na koľko, mala by si si to nájsť v príbalovom letáčiku alebo na internete. To sa týka aj sexu, ktorý je pohodlnejší bez toho takže keď sa pôjdeš kúpať alebo užívať si zdá sa mi, že na 3 hodiny ho môžeš dať von...
@momoglamorous@elemia aké ste múdre obe, aj keď nepoznáte celú situáciu. Kvôli policystickým vaječníkom hormóny brať musím, ak nechcem skapať od bolesti počas celého mesiaca. Keby nešlo o toto, tak tie veci vôbec neužívam.+ @lukaso121 na hento už vôbec nemám slov... ak nemáš čo k veci. vôbec sa nemusíš ozývať
@mauinka reagovala som na to, čo tu bolo napísané, na informácie, ktoré si zverejnila. chcela si názor, dostala si. takže tvoje rozhorčenie si myslím, nie je na mieste...
@mauinka a nechces radsej skusit naplaste? ja ich beriem, lebo z tabliet som zvracala a mala migreny... naplast nalepis raz za tyzden a mas pokoj, nemusis riesit zaiadne vyberanie a mozes sa snou v pohode kupat ...
@drejka neovladam biologiu, priznam sa k tomu, len som pocula, ze to menej robi zle, ked to ide cez kozu ako cez usta proste. Ja nemozem tabletky, lebo ked mam bezlepkovu dietu, nechcem riskovat, ze sa mi nevstrebu alebo tak
@drejka mne je to uz jedno teraz, nemam ziadnu antikoncepciu ( samozrejme sa chranim inak ) ...
mozno, ale ako tu tak citam, to vyberanie a davanie naspat, to sa mi moc nepaci, tie naplaste mi pridu pohodlnejsie, aj ked jedina nevyhoda na tom je to, ze je to vidiet, teda pokial to nemam na zadku ...
no som rada, ze som ta pobavila.... nepamatam si nic z biologie, jedine co ovladam je traviaca a rozmozovacia sustava, to ma teraz zaujima najviac.... postupne presne tak, pri naplastiach je to postupne
@mardzi93 hlavne ze pri antike sa miesaju stavy, ked sa da skor otehotniet, ak je tomu zabranene a stavy nemyslim len priamo ejakulat, ale aj to co predtym vyteka, neverila by som tomu proste
@momoglamorous nepochopila som aboslútne čo si chcela povedať tou prvou vetou tak ty veriť nemusíš, ale asi vieš čo je pearlov index a chápeš že rozzdiel medzi 0,2 a 10 je poriadny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No ak si mala nežiadúce účinky pri tabletkách je pravdepodobné, že ich budeš mať aj pri krúžku.
Čo sa týka kúpania, tak krúžok sa dá na pár hodín vybrať. Neviem presne na koľko, mala by si si to nájsť v príbalovom letáčiku alebo na internete. To sa týka aj sexu, ktorý je pohodlnejší bez toho takže keď sa pôjdeš kúpať alebo užívať si zdá sa mi, že na 3 hodiny ho môžeš dať von...
k téme : neberiem, nevím.
mozno, ale ako tu tak citam, to vyberanie a davanie naspat, to sa mi moc nepaci, tie naplaste mi pridu pohodlnejsie, aj ked jedina nevyhoda na tom je to, ze je to vidiet, teda pokial to nemam na zadku ...
no som rada, ze som ta pobavila.... nepamatam si nic z biologie, jedine co ovladam je traviaca a rozmozovacia sustava, to ma teraz zaujima najviac.... postupne presne tak, pri naplastiach je to postupne