@ofsplatter nie je to kritické, naozaj nerieš, možno že ked prestaneš rásť budeš riešiť opačný problém.
ja mám rovnakú výšku a 44kg a som štíhla, ale nie vychudnutá.
Ježišku ...
Pred rokom, mala som 16, bola moja výška 163 a váha 39-41kg ... Všetci tvrdili že vyzerám super, lebo som chudučká, moje kamarátky mi závideli a chválili sa tým ako som vyzerala ... Teraz som o rok staršia, mám o jeden centimeter viac a váhu 55kg ... A kamaráti takmer odpadli, prý teď cyzerám ako žena, a moje spolužiačky mi nadávajú že som tučná ...
Nerieš váhu a výšku ... Ak si myslíš že je to takto fajn, tak kašli na ostatných, ale ja odporúčam pribrať, čo ale vyspeješ ešte vekom, keďže máš 12 rokov ... Neboj sa, bude to fajn
v 12 rokoch hej. ja som tiež bola taká chudá a behali so mnou po doktoroch, že čo mi je a nakoniec sa to upravilo, keď som už prestala tak rýchlo rásť.
Rozhodne je to v pohode váha, ak máš aspon trochu stehná ja som sa pri 163cm držala na 47 a všetci že som vychudnutá, ale nič mi netrčalo a všetko vyzeralo normálne takže rozhodne, fájn váha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale na babu ktorá chce byť štíhlejšia ešte celkom v norme, na chlapca sa mi to zdá trocha málo.
ja mám rovnakú výšku a 44kg a som štíhla, ale nie vychudnutá.
Pred rokom, mala som 16, bola moja výška 163 a váha 39-41kg ... Všetci tvrdili že vyzerám super, lebo som chudučká, moje kamarátky mi závideli a chválili sa tým ako som vyzerala ... Teraz som o rok staršia, mám o jeden centimeter viac a váhu 55kg ... A kamaráti takmer odpadli, prý teď cyzerám ako žena, a moje spolužiačky mi nadávajú že som tučná ...
Nerieš váhu a výšku ... Ak si myslíš že je to takto fajn, tak kašli na ostatných, ale ja odporúčam pribrať, čo ale vyspeješ ešte vekom, keďže máš 12 rokov ... Neboj sa, bude to fajn
Podľa BMI som ja mala byť pred rokom mŕtva, vraj, ale to som ešte nevedela čo to je ...