Ahojte, mám 22 rokov, výška 175 cm a váha 67 kg. Už asi 2 roky mám stále medzi 67-68 kg a nemôžem pribrať. Zjem skoro všetko, čo nezje mňa , ale vyhýbam sa tukom, pretože chcem žiť zdravo. Snažím sa chodiť aj behať, ak sa dá tak aj každý deň aspoň 30 mi
chces pribrat, nemusis riesti tuky ked mas aktivny zivotny styl ako pises.. ja som za dva mesiace pribral 6 kilo.. kupil som si protein, glukozu, kreatin, kazdy den som mal dva sejky, tesne pred spanim som si mixoval 250 gramov tvarohu s mliekom a vanilkovym cukrom alebo grankom a to som exol a siel spat. tri krat do tyzdna som bol v posilke.
musis ratat s tym ze ked chces pribrat, stoji to daky peniaz, zo vzduchu nepriberies a ten protein, mlieko a tvaroh je lacnejsia varianta kuracich prs a ryb. tri, styri jedla za den plus moj navod a motivacia a neexistujes ze nepriberies
tukom sa nevyhybaj, teda, pokial nehovorime o snicloch kazdy den na veceru... prave, ze tuky potrebujes, ci zivocisne (mliecne vyrobky, maso a vajcia) alebo aj tie rastlinne, uplne naj mega su orechy a semiacka, velmi zdrave plne vitaminov, mineralov, zdravych tukov a kadejakych ochrannych latok, ktore okrem ineho znizuju aj hladinu cholesterolu. akurat som si teraz v noci robila volske oka, na to nejake to korenie, posypala slnecnicovymi semiackami a k tomu celozrnny chlebik... mnam mnam... fakt radsej obmedz sladke...
inak sa u nas tejto problematike najlepsie venuje Vlado Zlatos, skus si najst jeho blog a dozvies sa vsetko potrebne
@belchi
nad tými proteinmi som rozmýšľal, ale chcel som vyskúšať iné metódy, pri ktorých by som pribral, ale máš pravdu, vyskúšam to, dik za rady @kitty7 , rastlinným tukom sa moc nevyhýbam, skôr sa vyhýbam tým živočíšnym: napr. masť,kuracie... kože, prerastené mäso a pod. @majqqqo Samozrejme cukrom sa vyhýbam, ako sa len dá, len niekde som čítal, že aj tuky su nezdravé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inak sa u nas tejto problematike najlepsie venuje Vlado Zlatos, skus si najst jeho blog a dozvies sa vsetko potrebne
nad tými proteinmi som rozmýšľal, ale chcel som vyskúšať iné metódy, pri ktorých by som pribral, ale máš pravdu, vyskúšam to, dik za rady
@kitty7 , rastlinným tukom sa moc nevyhýbam, skôr sa vyhýbam tým živočíšnym: napr. masť,kuracie... kože, prerastené mäso a pod.
@majqqqo Samozrejme cukrom sa vyhýbam, ako sa len dá, len niekde som čítal, že aj tuky su nezdravé
To je take iste stupidne ako omg, nic nejem a nemozem schudnut.
radsej nejec cukor ak chces zit zdravo.