Na displeji je taký malý škrabanec (myslím, že od kľúčov; raz si ich dám do jedného vrecka s mobilom a takto to dopadne :/), na dvoch bokoch (v rohu) sú také malé škrabance a na tom štvorcovom joysticku je trošku zošúchaná farba, inak je úplne ako nový. A ešte...keď zadávam PIN, tak mi je vidieť prvé číslo až keď zadám druhé, tak sa to zmení na hviezdičku
vyzera ako keby som ho mala uz aspon 5 rokov...na bokoch osuchany ...a kedze mi uz par krat padol zo schodov tak sa mierne zadrhava...este ze je displej v pohode(mam dotykovku)
vyzera lepsie ako ten isty mobil niekoho ineho po roku...matka ho ma uplne osuchany a kamaratka uz ho ani nema lebo z neho vyjebala tlacitka...nechapem co s tym robia
Je novy aj dalsie 4 roky. A ak ho aktivne pouzivam tak je ako novy, obcas niekde zide pokovenie, tlacitka sa casom rozvrzu a vacsinou je cisty. Obcas opatlany a zapoteny, pripadne sa pod kryt baterie nazbiera prach z vackov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ǝ Ǝ robím si srandu, ale aj mne vydrží telefón dlhô
Na displeji je taký malý škrabanec (myslím, že od kľúčov; raz si ich dám do jedného vrecka s mobilom a takto to dopadne :/), na dvoch bokoch (v rohu) sú také malé škrabance a na tom štvorcovom joysticku je trošku zošúchaná farba, inak je úplne ako nový. A ešte...keď zadávam PIN, tak mi je vidieť prvé číslo až keď zadám druhé, tak sa to zmení na hviezdičku
nepoškodený, aspoň prozatím