z toho čo som pozrel, tak má fest nízke hodnotenie čo sa týka hier... a kedže sa nechceš hrať, podla mna je pre teba dobrý... len slabšia grafika tak pozor ak pracuješ s grafickými programami
baterka tak cez 3.5 hodiny pri normálnej práci... celkom v pohode podľa mňa
@kevin ak by si to poriadne čítal, tak by si si všimol túto pasáž: "Nepotrebujem ho na žiadne špeciálne účely, nebudem na ňom hrať hry, bol by len pre moju osobnú potrebu, na písanie a pod."
lowendový a málo kvalitný notebook..nekvalitné šasi , prehrievnanie atď..ale je to jeden z najlacnejších "multimediálov" na trhu takže za tú cenu nemôžeš čakať nič extra
aj ja som nad ním kedysi uvažoval, na "výšku" ako sa hovorí Ti určite postačí, len HP v poslednom čase kvalitatívne dosť upadá.. ale na druhú stranu notebooky sú už ajtak len spotrebným tovarom takže to máš jedno, za tú cenu... A ako tak pozerám máš tam Win7 ešte aj brašnu k nemu takže okrem myšky si nemusíš už nič dokupovať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
"potrebujem topanky"
baterka tak cez 3.5 hodiny pri normálnej práci... celkom v pohode podľa mňa
práve preto som sem napísala, lebo ja sa tomu nerozumiem a chcela som vedieť názor iných
myslím tým to , že ti nevydrží moc dlho..radšej sa poobzeraj po nejkých asusoch tie sú na tom lepšie