To, či si šťastný sa netýka tvojho pohlavia. Ani veku. Ani orientácie. A možno ani ničoho konkrétneho. Každý ako svoje šťastie definuje niečo iné, čo sa dá dosiahnuť/získať bez ohľadu na to, kto si.
Keby priemerny chlap sa za na den vcitil do koze priemernej zeny, tak by sa citil ovela stastejsie - ma "zadarmo" pozornost, spolocnost opacneho pohlavia, a celkovo je preferovany, a povzbudzovany aj v budovani kariery, aj rodiny, inymi slovami jeho zakladne fyzicke a citove potreby su bez vacsej namahy naplnene.
Lenze zenam sa nikdy nezavdacis, takze aj napriek tomu su furt nestastne, aj keby vsetko bolo dokonale, lebo su uz "prezrate", takze sa nedokazu trvalo tesit a mat radost uz pomaly z nicoho.
A ako to vyzera, ked sa zena vciti do priemeneho chlapa? Opytajte sa skaredej zenskej, ako sa jej zije.
@maxirotor presne ako píšeš. byť priemerný chlap je 1000x horšie než byť priemerná žena. práve že tie priemerné baby to majú mnoho krát lepšie než tie krásne nadpriemerné baby, lebo na tie si veľa ľudí netrúfa tak je viac záujmu o priemerné. priemerná žena je sen každého muža zatiaľ čo "priemerný muž" je ekvivalent škaredej ženy => ak si priemerný nudný chlap čo nezarába veľa peňazí alebo nemá zaujímavý život tak si skončil a môžeš sa aj na hlavu postaviť a budú na teba kašľať
@dollish no s tým záujmom a pohľadom na to ako je definovaná priemerná žena je to relatívne. Ale v princípe tam nie je ani jedna chybička. Myslím že primerné ženy nemajú toľkých záujemcov.... teda nápadníkov... ale to záleží aj od životného štýlu... a aj prezentovania sa na soc. sieťach. Ale zase pre nich častejšie že si nájdu niekoho kto bude na dlhšie súčasťou ich života, či už to bude ten pravý alebo nie... Tie čo vyzerajú jak modelky alebo keby sa opýtaš každého chlapa na preplnenej zastávke či sa mu páči tak by povedali všetci "áno" tak tie majú najviac pozornosti a úplne sa v tom strácajú podľa mňa. Od slušnosti vzhľadom na ignorovanie iných v realite alebo virtuálne až po ten zvyk a nároky, že "som pekná" a "tento nie je dosť pekný pre mňa".
Ale zase som si všimol, že veľa tých dievčat s chudou postavou, ide vo fajčení, alkohole, prípadne drogách, takže nie je také hardcore byť obľúbená a nechať sa obchytkávať každý týždeň niekym iným... hoc nič viac nebude aby som to zas nepreháňal.
môj názor je že je to nejak takto, ako tvrdia aj výskumy
(slovne: muži sú obvykle menej šťastní keď sú mladší, lebo vrámci spoločnosti majjú vtedy nižšiu hodnotu, lebo majú menej majetku a peňazí, viac sexuálnej a socializačnej potreby, a menej možností tieto potreby uspokojiť. ako však dospievajú a starnú, tak s tým ako naberajú peniaze a majetky sú pre ostatných hodnotnejší a zaujímavejší, a tak sa im ľahšie napĺňajú aj sexuálne aj socializačné potreby, a zároveň samotná miera týchto potrieb klesá. na druhú stranu ženy sú šťastnejšie keď sú mladšie, lebo majú pre spoločnosť vtedy vyššiu hodnotu, lebo sú krásne a svieže a sexy, a tak sa im socializačné a sexuálne potreby napĺňajú ľahšie, a ako starnú, tak pre spoločnosť hodnotu strácajú a tak sa im potreby napĺňajú postupne ťažšie, a tak sú postupne viac a viac nešťastné)
@miki_snark vobec neni pravda ze pekne zeny to maju v zivote lahsie lebo ich kazdy chce len pretiahnut a odhodit ... a castokrat ostanu same s deckom a chlap si najde inu.
@xxar3s samozrejme to treba brať len s humorom
Podľa mňa šťastie alebo taká celková spokojnosť so životom silno záleží od okolností v ktorých sa jedinec narodil, vyrastal, v ktorých žije, aký okruh ľudí má, či má dobrých priateľov, rodinu, aké má možnosti v živote a tak...
Vôbec nie od pohlavia.
Laska a vztahy su komplexna vec. Ak sa to niekto snazi vysvetlit 'vedecky', mal by brat v uvahu vsetky dostupne perspektivy a vyskumy dostupne (pre niektorych nedostupne) pre vyskumnika - v tomto pripade @midnight. Je zaujimave, ze ten graf zachytava ekonomicke pozadie situacie, ale vobec nezohladnuje ostatne, do znacnej miery vyznamnejsie faktory. Neda sa vsak popriet podstatnost ekonomickych uvah pri vyjednavani pri zvazkoch, ale samotne peniaze urcite nestacia. (moze vsak posluzit, ako nepriestrelna vyhovorka)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale statisticky poznam/vnimam viac muzov ako stastnych, resp bezstarostnejsich
Dakde som zachytil, že nato vedci prišli, ale skôr než stihli publikovať výsledky ženy svoj názor zmenili...
Lenze zenam sa nikdy nezavdacis, takze aj napriek tomu su furt nestastne, aj keby vsetko bolo dokonale, lebo su uz "prezrate", takze sa nedokazu trvalo tesit a mat radost uz pomaly z nicoho.
A ako to vyzera, ked sa zena vciti do priemeneho chlapa? Opytajte sa skaredej zenskej, ako sa jej zije.
Ale zase som si všimol, že veľa tých dievčat s chudou postavou, ide vo fajčení, alkohole, prípadne drogách, takže nie je také hardcore byť obľúbená a nechať sa obchytkávať každý týždeň niekym iným... hoc nič viac nebude aby som to zas nepreháňal.
(slovne: muži sú obvykle menej šťastní keď sú mladší, lebo vrámci spoločnosti majjú vtedy nižšiu hodnotu, lebo majú menej majetku a peňazí, viac sexuálnej a socializačnej potreby, a menej možností tieto potreby uspokojiť. ako však dospievajú a starnú, tak s tým ako naberajú peniaze a majetky sú pre ostatných hodnotnejší a zaujímavejší, a tak sa im ľahšie napĺňajú aj sexuálne aj socializačné potreby, a zároveň samotná miera týchto potrieb klesá. na druhú stranu ženy sú šťastnejšie keď sú mladšie, lebo majú pre spoločnosť vtedy vyššiu hodnotu, lebo sú krásne a svieže a sexy, a tak sa im socializačné a sexuálne potreby napĺňajú ľahšie, a ako starnú, tak pre spoločnosť hodnotu strácajú a tak sa im potreby napĺňajú postupne ťažšie, a tak sú postupne viac a viac nešťastné)
1. Pekná žena (Easy)
2. Pekný muž (Normal)
3. Škaredý muž (Hard)
4. Škaredá žena (Nightmare)
Podľa mňa šťastie alebo taká celková spokojnosť so životom silno záleží od okolností v ktorých sa jedinec narodil, vyrastal, v ktorých žije, aký okruh ľudí má, či má dobrých priateľov, rodinu, aké má možnosti v živote a tak...
Vôbec nie od pohlavia.