@darkestangel ak vies krvne skupiny rodicov tak mozes alebo nemozes jednu alebo viac moznosti vylucit. Ak vies aj starychy rodicov mozes vylucit este viac ale presne sa to urcit vacsinou neda, jedine ze by si vedela aj vsetkych starych rodicov, vtedy mozno, alebo zeby mali obaja rodicia 0, vtedy to vies celkom presne
@coleshepter cize jeden z tvojich rodicov ma A, druhy B. To ak by boli obaja heterozygoti tak mas rovnako 25% pre kazdu krvnu skupinu ak je jeden z rodicov homozygot, tak mas stale este 2 moznosti, a ak su homozygoti obaja, tak si na 100% AB. Cize kym nevies krvne skupiny aj starych rodicov tak nemozes predpokladat vobec nic akoze, najnizsiu sancu mas ze si 0, ale inak viac menej...
@staphylococcus už strašne dlho to chcem vedieť ale moja doktorka mi povedala že ona to netuší, pretože krvná skupina sa zisťuje napr. pred operáciou a mňa ešte neoperovali, že si to vyšetrenie musím sama vypýtať a zaplatiť
@coleshepter To je asi pravda, ale tak toto ti mala zistiť ešte obvodná lekárka na preventívnej prehliadke za mlada Si pamätám, že tá moja mala evidenciu o mojej krvnej skupine už od nepamäti...čiže bohvie kedy dávno pradávno - za akého odberu - mi to zisťovali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
keby som šla darovať krv, tam mi to zistia?