Dnes som po dlhom čase pozerala zasa TV... A ostala som znechutená... Videla som prvé dve vianočné reklamy...24. októbra... Kedy si uvedomia, že je to tak neskutočne trápny a prehliadny marketingový ťah... Ale to je jedno... Týmto sa v tejto diskusii zaob
@v3nty a čo keď je tu každý rok takáto téma veď každý rok sú aj Vianoce, to je už skoro ako východ slnka a západ slnka, stále sa opakujú tie vianoce a aj východy slnka. Ako keby nemohlo mať to slnko aspoň každý deň iný tvar a ako keby vianoce nemohli byť len raz za život...
z tých nových t-mobile sa mi páči tá kde tí mikuláši spievajú, že..Ahoj Kikuš..naši išli na víííkend preč..sviečky som už zohnal..mám napustiť vaňu? tvoj maťo a tak to je zlate..
@Magorka jj to je pravda... aj na mňa má táto komerčná stránka Vianoc dosť odpudiví efekt... Proste Vianoce už nie sú pre mňa to čím bývali... Aj kvôli nechutným gýčovým reklamám....
@zuznick ja som Vianoce nikdy príliš v láske nemala, iba tie darčeky sa mi páčili, ale v posledných rokoch už aj tak nič zaujímavé nedostávam, taže už to môžem kašľať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov