Ludza kaslite na preklep nenutte ma duplikovat anketu chcem aby sa ukazal skutocny pomer orientacii tu na birdzi a aby sa potvrdil pripadne vyvratilo tvrdenie, ze hetero su vacsina......
este sa cudujte, ze vas tolko ludi netoleruje, ked to kazdemu vytahujete na oci... koho to zaujima? pre mna za mne budte aj mongoli, ale dajte nam s tym pokoj..
ludza kaslite na preklep nenutte ma duplikovat anketu chcem aby sa ukazal skutocny pomer orientacii tu na birdzi a aby sa potvrdil pripadne vyvratilo tvrdenie, ze hetero su vacsina......
@tommyhot napis si na to co chces hadat sa s tebou nebudem lebo na mna posobis ako vcelku inteligentny clovek vo vsetkyc zalezitostiach okrem tejto....
ale pre vas je akakolvek znamka nasej existencie propagaciou .
My sa prosto nebudeme tvarit ze neexistujeme. S tym sa vyrovnaj.
@rakovina clovek sa ma v prvom rade prezentovat tym co ma v hlave a nie tym co si rad pcha do zadku. Uz mi lezu na nervy vsetci ti, co sa stale potrebuju pripominat, ze su homosexuali. Mna (a myslim si, ze aj dalsich) to absolutne nezaujima, my vam tiez nevyhadzujeme na oci, ze sme hetero, tak o co vam ide? Si myslis, ze ludia vas budu viac tolerovat, ked sa im budete vnucovat? Omyl...
Inak nemam proti vam nic, pre mna za mna si kreslite na zadok aj ruzove srdiecka, ale fakt nam s tym dajte pokoj, je to vasa sukromna zalezitost a netahajte to medzi ostatnych..
@tommyhot OK a predstav si ze s tebou absolutne suhlasim! Ano je to tak clovek sa ma prezentovat tym co ma v hlave.
Takze co prezentativne ti pripada na tejto ankete ?
Ked sem niekto napise, ze ma problem so svojim homosexualnym priatelom je to ine ako ked niekto napise ze ma problem so svojou babou ?
Lebo do takych diskusii sa obvikle nenavazas ale normalne reagujes.
Takze my nemame narok riesit tu nase problemy, pretoze tym davame najavo nasu existenciu.
Ked sa moze hetero par pretrcat a bozkavat na ulici a nikto nic nenamieta , tak homosexuali nemozu ? Nie. Opat tym totiz davame najavo, ze existujeme.
Nevsugerovavaj si, ze sme viac na ociach ako ty, alebo niekto iny heterosexualnej orientacie. To len ty nas nechces vidiet vobec a preto ti to prekaza.
(netvrd mi ze si nikdy svoju priatelku nepobozkal alebo neobjal na verejnosti lebo to ti jednoducho neuverim)
Keby si bol z akehokolvek dovodu diskriminovany, smelo si dovolim tvrdit, ze ty urcte nie si z tych typkov, ktori by drzali hubu a krok. Urcite by ta to sralo a snazil by si sa presadit.
A na zaver. Tvoje sarkasticke poznamky len dokazuju, ze mas voci nam silnu averziu. (srdiecka na prdel, co kto kam pcha)
Zivot nie je o sexe o prdeliach, o vaginach a o vtakoch. Zivot je o laske. Ak je nejaky gay perverzne prasa nebudem si ho zastavat, lebo je "jeden z nas"". Rovnako sa najdu perverzne prasne aj medzi vami az na to, ze to uz ti tak zily netrha.
@tommyhot je tu forum, ktore sluzi pre vsetkych ludi. To nie je nanucovanie, ze tu nejaky homos zalozi diskusiu. Nanucovanie by bolo, keby si bol povinny na nu kliknut a citat ju.
Ano super jasne mozeme ist niekam na byt a robit si co chceme a nikoho to netrapi to je vazne super.
Naozaj skvela perspektiva pre plnohodnotny vztah medzi dvomi ludmi..... Ale mne v tom tak troska chyba romantika....
Rad by som s priatelom isiel niekedy na spolocny obed alebo do kina, drzal ho za ruku ked ideme po meste , po parku (to partneri robievaju a pochybujem ze dovodom je ukazovat sa, je to proste citovy prejav)
co ak by som mu proste spontanne chcel kupit nejaky kvietok a dat mu ho ? To sa musim otacat ci sa PRAVE NIEKTO NEPOZERA ?
@33@rakovina tak to sa mylis, v takych diskusiach picujem este viac. Pride mi maximalne trapne, ked niekto riesi svoje sukromie na fore.. Kazdopadne miesas hrusky s jablkami, pretoze heteraci nemaju potrebu zakladat fora o tom, ze su heteraci.. U vas je to snad na dennom poriadku..
@tommyhot na denom poriadku su tu CENZUROVANE hetero! diskusie typu ako ,preco, a rozne podobne nechutnosti....napr. ta diskusia o vnutry vagini bola dost nechutna. takze radsej si pozamenaj vo vlastnych hetero radoch, a nie tu komentuj uplne normalnu anketu. diky za pochopenie.
@swen som a este raz. co s tym ma juzna afrika (kde je mimochodom 100x lepsia zivotna uroven ako na sk/cz)?
ty tu hadzes trapne argumenty o nechutnej vagine a o tom, ze som z casti juhoafrican a ja som ukazal svoju obmedzennost ty budes este vacsi hnup ako tvoj udajny brat nikeboy
@swen polozil som ti elementarne otazky na ktore nemas rozumne odpovede, jedina tvoja odpoved je, ze so mnou nema cenu diskutovat? Tak na co pises veci, na ktore nedokazes odpovedat?
@ rakovina netrep picoviny!Ziadna laska medzi chlapom a chlapom neexistuje a nemoze existovat pisem v takej podobe ako je medzi muzom a zenou. Ano vy to mate v hlave narusene a preto to asi nejako funguje,ale rozhodne sa netajim mojou extremnou averziou voci vam,ani nebudem a ked by som mal zahlasovat za obmedzenie vasich prav iste sa prikloni velka vacsina ku mne a to je to co ma tesi a kludni na dusi, lebo citat a pocuvat keci o tom,ako sa muz zamiluje do muza,jebete sa do zadku a schovavat vasu chorobu a skrat v hlave za lasku je velmi trufale a nechutne!Podaj si ruku s pedofilom, zoofilom a podobnymi lebo ja medzi vami nerobim rozdiel. Vsetci mate jedno spolocne a to je narusenie vasej orientacie a celkovo neliecitelna odchylka od normalneho a prirodzeneho vyvoja. A neskus sa mi vysvetlovat, ze je homosexualita normalna a hetero nie, lebo keby bola normalna, tak priroda by ta stvorila tak, ze muz moze mat s muzom dieta, zena so zenou tiez a aj muz so zenou, takze vsetci a je slobodne na kazdom koho si vyberie. Ale tak to nie je!!!A to si uvedom, ze normalne to nie je!Sorry vy ani to nepochopite a budete si hladat vselijake vysvetlenia,ktore nikdy neobstoja.Nastastie.
@tommyhot este jedna vec o swenovi, pozri si cas vzdy ked pisal nikeboy a kedy pise swen. Su to tie iste casy ako boli predtym. Povedz mi co 16 rocny chalan mal do noci co takto vypisovat alebo 17 rocny skolopovinny?Nieco tam nehraje a viac krat som povedal, ze neverim ani na jeho vek. Podla mna je starsi a tu sa schovava za chudaka maloleteho ked na neho utocim niekedy,ze ja som zebrak co sa navaza do mladsieho a podobne. Takze tak nejako,proste ma nas vsetkych za blbych a velmi lahko sa da zistit, ci je to nikeboy alebo nie. Mne je to uplne jedno, ja som sa uz s nikeboyom dohodol na niecom,ale vidim,ze vzdy porusil nasu dohodu ako prvy. Tiez suhlasim s tym, ze teply moze byt dobry clovek,nekradne, neklame, poctivo pracuje proste ma aj nieco v hlave. Len co mi prekaza je ich orientacia,proste akakolvek predstava co robia ma znechucuje, obtazuje a este ked sa tym verejne prezentuju a davaju vyraznejsie najavo svojiu orientaciu v poslednej dobe tak nechs a ani necuduju k mojmu odporu. A navyse si este neuvedomuju jeden fakt, ze ako vyzeraju vonku, tak,ze hned viem kto je buzik a kto nie aj ich hlas, vyjadrovanie sa, ksicht,uces proste vsetko. Mam na nich velmi dobry cuch a taktiez zle skusenosti co je dalsim dovodom preco mam averziu.Nic viac nic menej.
@rakovina fakt si dúfal, že by sa mohlo ukázať, že väčšina detí nie je hetero? si naivný.
a asi si aj hlúpy ak si ešte nepochopil, že ak sa niekto otvorene nenaváža do homosexuálov, tak to ešte neznamená, že ich orientáciu akceptuje. to je žiaľ veľmi rozšírený omyl medzi tými, čo homosexualitu naozaj akceptujú (a samozrejme aj medzi samotnými bukvicami). väčšina ľudí si totiž nemyslí, že homosexualita je normálna alebo dokonca rovnocenná, len o tom proste nehovoria, lebo sa ich to netýka a nemajú kde o tom hovoriť.
ale príde chvíľa, keď bude buzerant zákonom chránený a podporovaný (tak ako je teraz cigáň), až potom ľudia zbadajú, že to s tou toleranciou zašlo priďaleko (aj keď už teraz je to dosť ďaleko). s prihliadnutím na choré ľavicové tendencie v tejto oblasti sa obávam, že tá chvíľa tu bude čo nevidieť.
@harleystorm nikeboy je jasny a nikoho nepresvedci o opaku. Uz len koli tomu, ze ked sa akoze chcel zmenit tak hovoril, ze si ide zakladat novy ucet (swen je ten novy nick).. Niemenim sa s nim o tom hadat, chalan je priesvitny jak tesco igelitka od rozkov.
A k tym gayom. Mozno o nich pisem trosku miernejsie ako ty, ale v podstate suhlasim s vacsinou co si napisal, az na to, ze doma v obyvacke nech si do zadku strkaju aj nohy, to ma nezaujima. Ale nasilu sa pretrcat (vonku, na internete, vsade) a este vsetkym davat najavo, ze su gayovia tak to mi uz prekaza..
A tiez mam s nimi zlu skusenost. Okrem toho, ze su preafektovani jak trenky, su este aj dotieravi jak muchy (cest vynimkam, ale s takymi som sa este nestretol)
@tommyhot , @harleystorm - teda nerada, ale predsa len musím vám obom dať v mnohom za pravdu.. S gaymi mám aj ja zlé os. skúsenosti... - beriem to ako súhru hlúpych okolností, ale... mňa zaráža podaktorých vulgarita a najmä dešpekt k ženám ktoré vedia dať naozaj neomalene najavo... - napríklad aj tuto náš swen... Je naozaj smiešne keď buzík sa začne vysmievať ženskej, z ním podomýšľaných vraj mojich sexuálnych problémov...., začne jej nadávať len preto, že nezdieľa jeho názory až do takej miery, že to ukončí prianím "si nezaslúžiš žiť"...
Tommyhot - ozaj, podľa neho som hlavne nacionalista... - čo myslíš, ako sa to zhoduje s jeho výrokmi "uboziak z juznej afriky,.." ?
- je to ako o tom zlodejovi, ktorý kričí: "chyťte zlodeja!!"
Nikeboy spomínal, že má brata, ktorý mu občas lezie poriadne na nervy... - dúfam, že tu nemáme paranoika...
@manajas ano aj to co pises som si vsimol uz. Neboj nemame tu paranoika, ale schyzofrenika, cize nikeboy a swen je ten isty clovek a prikloni sa k jednemu alebo druhemu podla toho ako mu zadrbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ludza kaslite na preklep nenutte ma duplikovat anketu chcem aby sa ukazal skutocny pomer orientacii tu na birdzi a aby sa potvrdil pripadne vyvratilo tvrdenie, ze hetero su vacsina......
A čo taká @popolcek , tá má za čo hlasovať???
skutocny pomer na birdzi...ty zartujes
ale pre vas je akakolvek znamka nasej existencie propagaciou .
My sa prosto nebudeme tvarit ze neexistujeme. S tym sa vyrovnaj.
Inak nemam proti vam nic, pre mna za mna si kreslite na zadok aj ruzove srdiecka, ale fakt nam s tym dajte pokoj, je to vasa sukromna zalezitost a netahajte to medzi ostatnych..
Takze co prezentativne ti pripada na tejto ankete ?
Ked sem niekto napise, ze ma problem so svojim homosexualnym priatelom je to ine ako ked niekto napise ze ma problem so svojou babou ?
Lebo do takych diskusii sa obvikle nenavazas ale normalne reagujes.
Takze my nemame narok riesit tu nase problemy, pretoze tym davame najavo nasu existenciu.
Ked sa moze hetero par pretrcat a bozkavat na ulici a nikto nic nenamieta , tak homosexuali nemozu ? Nie. Opat tym totiz davame najavo, ze existujeme.
Nevsugerovavaj si, ze sme viac na ociach ako ty, alebo niekto iny heterosexualnej orientacie. To len ty nas nechces vidiet vobec a preto ti to prekaza.
(netvrd mi ze si nikdy svoju priatelku nepobozkal alebo neobjal na verejnosti lebo to ti jednoducho neuverim)
Keby si bol z akehokolvek dovodu diskriminovany, smelo si dovolim tvrdit, ze ty urcte nie si z tych typkov, ktori by drzali hubu a krok. Urcite by ta to sralo a snazil by si sa presadit.
A na zaver. Tvoje sarkasticke poznamky len dokazuju, ze mas voci nam silnu averziu. (srdiecka na prdel, co kto kam pcha)
Zivot nie je o sexe o prdeliach, o vaginach a o vtakoch. Zivot je o laske. Ak je nejaky gay perverzne prasa nebudem si ho zastavat, lebo je "jeden z nas"". Rovnako sa najdu perverzne prasne aj medzi vami az na to, ze to uz ti tak zily netrha.
Naozaj skvela perspektiva pre plnohodnotny vztah medzi dvomi ludmi..... Ale mne v tom tak troska chyba romantika....
Rad by som s priatelom isiel niekedy na spolocny obed alebo do kina, drzal ho za ruku ked ideme po meste , po parku (to partneri robievaju a pochybujem ze dovodom je ukazovat sa, je to proste citovy prejav)
co ak by som mu proste spontanne chcel kupit nejaky kvietok a dat mu ho ? To sa musim otacat ci sa PRAVE NIEKTO NEPOZERA ?
Ved to je absurdne.
nechutne ankety a neustale buzerovanie s vasou orientaciou (pomenovanie buzerant asi nevzniklo nahodne) je podla mna velky rozdiel..
btw neviem co za nechutnu diskusiu o vagine mas na mysli..
nechutne su pomali kazdy druhy den ankety o vaginach a podobne. ale juhoafricanovy je zbitocne nieco vysvetlovat.
si pozry tu anketu...ake je vnutro vaginy na dotyk. nechutne. a ty tu ides daco vraviet? no jasne...juzna afrika....hotovi koniec sveta.
a co s tym ma juzna afrika? ci zavidis, ze pepici nezarabaju 150 000kc, alebo preco places?
Co je nechutne na na zenskom pohlavnom organe (odhliadnuc od toho, ze teba sa radsej pacia bimbovia)?
ty si z casti juhoafrican, nie? oprav ma ked sa mylim.
no teraz si dokazal svoju obmedzenost, ale ja sa z tebou tu nebudem natahovat, mne si ukradnuty, aj tvoje hlupe a obmedzene nazory.
ty tu hadzes trapne argumenty o nechutnej vagine a o tom, ze som z casti juhoafrican a ja som ukazal svoju obmedzennost ty budes este vacsi hnup ako tvoj udajny brat nikeboy
"trapni argument" o ankete aky je vnutrajsok vagini na dotyk?? ....no nic, skoda slov na teba ked mas taky nazor......
chapem, ze sa ti pacia viacej koliky, ale co je na vnutrajsku vaginy nechutne to fakt neviem..
ak je pre teba hnup urazka, tak ano, presiel som k urazkam
pekne velkonocne sviatky.
aj tebe..
(Echm, no ale..budeš, nie?)
(Ale no, kvôli mne nemusíš a Kanaďania to pochopia. Len aby si si Nos zachovala.)
a asi si aj hlúpy ak si ešte nepochopil, že ak sa niekto otvorene nenaváža do homosexuálov, tak to ešte neznamená, že ich orientáciu akceptuje. to je žiaľ veľmi rozšírený omyl medzi tými, čo homosexualitu naozaj akceptujú (a samozrejme aj medzi samotnými bukvicami). väčšina ľudí si totiž nemyslí, že homosexualita je normálna alebo dokonca rovnocenná, len o tom proste nehovoria, lebo sa ich to netýka a nemajú kde o tom hovoriť.
ale príde chvíľa, keď bude buzerant zákonom chránený a podporovaný (tak ako je teraz cigáň), až potom ľudia zbadajú, že to s tou toleranciou zašlo priďaleko (aj keď už teraz je to dosť ďaleko). s prihliadnutím na choré ľavicové tendencie v tejto oblasti sa obávam, že tá chvíľa tu bude čo nevidieť.
A k tym gayom. Mozno o nich pisem trosku miernejsie ako ty, ale v podstate suhlasim s vacsinou co si napisal, az na to, ze doma v obyvacke nech si do zadku strkaju aj nohy, to ma nezaujima. Ale nasilu sa pretrcat (vonku, na internete, vsade) a este vsetkym davat najavo, ze su gayovia tak to mi uz prekaza..
A tiez mam s nimi zlu skusenost. Okrem toho, ze su preafektovani jak trenky, su este aj dotieravi jak muchy (cest vynimkam, ale s takymi som sa este nestretol)
Tommyhot - ozaj, podľa neho som hlavne nacionalista... - čo myslíš, ako sa to zhoduje s jeho výrokmi "uboziak z juznej afriky,.." ?
- je to ako o tom zlodejovi, ktorý kričí: "chyťte zlodeja!!"
Nikeboy spomínal, že má brata, ktorý mu občas lezie poriadne na nervy... - dúfam, že tu nemáme paranoika...