pracujem na pozicii projektant technickych zariadeni budov (pochybujem ze to tu bude vela ludom nieco hovorit). mam to popri skole. studujem to iste v com pracujem. a mojou ulohou je vypracovavanie projektovych dokumentacii pre rozne objekty (vacsinou bytove domy s polyfunkciou)
@okay wtf?
1. Nvidia ma pobocku na Slovensku, ze o tom neviem?
2. Vsetky AC bezia na Anvil engine, co by mala Nvidia s AC5?
3. Co konkretne na nom optimalizujes?
Študujem železničnú dopravu, a pracujem ako skladník v stavebninách. Som najlepší zamestnanec, lebo viem z hlavy vyrátať počet obkladačiek na metre štvorcové.
@10@matwejo keby som sa mal staviť tak myslím , že na tom nicku je buď lordmmx alebo skôr kosmiklove a s tým Assasin Creedom si robí piču , aj keď do PC sa vyzná , ale veri mi že pôvodná majiteľka toho nicku na 100% nerobí hento
dokážem celkom efektívne získavať zdroj financií s minimálnym časovým vkladom, a popri tom sa venovať tomu, čo považujem za zmysluplné a finančne nedohodnotené.
@matwejo
2. pozor, AC 1 a 2 (a všetky expandalony 2jky) bežia na Anvile, trojka a všetko za ňou už beží na Scimitari (ale hej, to je vlastne len druhá verzia Anvilu)
3. čisto teoreticky, ak by si nevymýšľal, tak by mohol myslieť že optimalizujú ovládače grafík pre AC, lebo to majú vo zvyku, aj keď doteraz presne nechápem v čom to môže spočívať.
@phantasia
"dokážem celkom efektívne získavať zdroj financií s minimálnym časovým vkladom"
Jeeej ake mile forum! Neviem ci som naozaj na tomto portali, ze sa tu nikto nehada. Dokonca som prave zacitila naval sympatii k vsetkym pracujucim ludom, mate moj obdiv nech uz robite cokolvek O to viac sa teraz hanbim za svoju aktualnu neproduktivnost.
xi, ja robím v MŠ. Učím. A aj keď si mnohí ľudia myslia, že sa len HRÁM s detičkami, tak sú na veľkom omyle. Ovládam dva hud. nástroje, ktoré aktívne využívam v práci i doma, ale hlavne sa venujem- a to nie len v práci- výrobe rôznych dekoratívnych predmetov pomocou nezvyčajných techník. servítkovanie, pletenie, pachwork, háčkovanie, ketlovanie atd. Momentálne pripravujem deti na dve súťaže a cvičím divadielko. a stále niečo. Milujem svoju prácu.
čašníkujem v reštiké! a multilingvalne tam rozpravam! nikdy by ste neverili ake je náročné rozprávať na ärovni A2 maximalne.... v češtine a angličtine!
a jem
a študírujem
a ako prácu beriem aj žitie so sebou treba na to skill
a snovam plany.... a nutím sa do nich...
a minule mi napadla super myšlienka a ju hladam a ju neviem nájsť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
som uplne nezáživný človek pracujem ako účtovníčka ovládam omegu a pohodu
kedže nemám rada ľudí čo nič nevytvárajú berú peniaze za nič tak mám ozajstnú prácu
robím 30 hodín týždene plus to čo robím doma noo. teda dosť .. a nejaký hostessing a tak čo sa nájde aby som si prilepšila
som rad ze je to nieco co ma bavi a mam k tomu blizky vztah
1. Nvidia ma pobocku na Slovensku, ze o tom neviem?
2. Vsetky AC bezia na Anvil engine, co by mala Nvidia s AC5?
3. Co konkretne na nom optimalizujes?
ale mám ponuku ísť robiť redaktorku do jedného vydavateľstva ale asi odmietnem, bo neni času
2. pozor, AC 1 a 2 (a všetky expandalony 2jky) bežia na Anvile, trojka a všetko za ňou už beží na Scimitari (ale hej, to je vlastne len druhá verzia Anvilu)
3. čisto teoreticky, ak by si nevymýšľal, tak by mohol myslieť že optimalizujú ovládače grafík pre AC, lebo to majú vo zvyku, aj keď doteraz presne nechápem v čom to môže spočívať.
@phantasia
"dokážem celkom efektívne získavať zdroj financií s minimálnym časovým vkladom"
objasni/konkretizuj, if you don't mind
a jem
a študírujem
a ako prácu beriem aj žitie so sebou treba na to skill
a snovam plany.... a nutím sa do nich...
a minule mi napadla super myšlienka a ju hladam a ju neviem nájsť :/