Ja som objednávala už z viacerých stránok, a nemala som s tým problém... ale vždy len veci, ktoré sa mi oplatia kupovať na nete.. A knihy na nete ani nekupujem, to radšej zájdem do kamenného obchodu a vyjde ma to určite lacnejšie :p
a naozaj k veci-mall.sk teraz na Vianoce elektroniku a kozmetiku, striebro.ag náušnice a dokonca aj raz na martinuse, aj napriek tvrdeniu hore, to sa mi tam oplatili učebnice kúpiť.. ale nakoniec nevyplatili lebo som si zle pozreal popis a kúpila zlé vydanie, takže už radšej naozaj nikdy žiadne knihy na nete :S
kedysi knihy,cd-čka, teraz hlavne granule pre psíka.
a predtým ako boli internetové obchody, som kupovala z katalógov oblečenie, vždy mi sadlo a rozmýšlam teraz aj nad nákupom oblečenia cez net, ale neviem prečo, bojím sa, že mi nesadne, hoci som mala predtým len pozitívne skúsenosti.
setky dieli do moto alebo ked treba aj do auta je to pohodlnejsie pokial objednavate cez cez nieco oficialne tak nieje mozne aby vas oklamali dokonca aj nejake tie knihy som bral staci sa registrovat (niekedy nieje povine) dat spravnu adresu (samozrejmost a veselo hadzat do kosika potom vybrat tip pladby paypal alebo dobirku ja davam dobierku na moto mi chodia diely do 3 dni mal som uz aj reklamaciu to bol zamok ktory som v pohode vybavil zalezi od pristupu ludi na stranke a potom vam to uz donesie kurier alebo postarka uz len vyplatit to je ta horsia faza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a naozaj k veci-mall.sk teraz na Vianoce elektroniku a kozmetiku, striebro.ag náušnice a dokonca aj raz na martinuse, aj napriek tvrdeniu hore, to sa mi tam oplatili učebnice kúpiť.. ale nakoniec nevyplatili lebo som si zle pozreal popis a kúpila zlé vydanie, takže už radšej naozaj nikdy žiadne knihy na nete :S
a predtým ako boli internetové obchody, som kupovala z katalógov oblečenie, vždy mi sadlo a rozmýšlam teraz aj nad nákupom oblečenia cez net, ale neviem prečo, bojím sa, že mi nesadne, hoci som mala predtým len pozitívne skúsenosti.