Samozrejme, v súvislosti s fotením. Skúšali ste to? Ako by ste to zrealizovali? Po prípade uvítam aj fotky (nemusia byť len vaše). Predstavte si, ja som také hlúpätko (i lenivček), až nie som schopná nájsť foto ani na googli!
@pacman no hej, ale kedy spustiť sériové snímanie? Ale ináč, plánujem to tak urobiť, postavím sa kdesi na vyvýšeninu nad miestom, kde sa križujú troleje a keď dačo pôjde, tak preventívne spustím asi paľbu. No, každopádne sa teším!
@frez@mousisitka akože? Veď normálne, ide, ide trolejbus a ja číham, aby som ho picla s bleskom na troleji.
@matheusko a napadlo ti, že to je niečo dosť iné? Predovšetkým po technickej stránke... Ináč by som sa nepýtala a nastavovala všetko tak, ako vždy, keď fotím obyčajne blesk cez búrku
Neviem ako fotis "obycajne" blesk cez burku. Snad fotime s pristrojom s moznostou manualneho nastavenia. A neviem co si slubujes od vyslednej fotografie. Ine to mozno je, ale nie "dost" Tazsie je len cakanie na tu iskru. Pocitaj s tym ze aj 1000x odfotis "nic". Vyhodou je ze vozidlo bude vzdy v pohybe. Dobry je taky sedy vecer, alebo ked je cez den zamracene. Zimne obdobie ma vyhodu v tom ze sa tak nechveje vzduch. Napr. taka strecha elektricky sa v lete neskutocne vlni. Inak v noci a vecer to vedia pokazit asi vsetky vacsie zdroje svetla. Cez pekny den sa zas iskra strati s pozadim, aj ked ju nahodou zachytis.
@defender (@9@10 ) a napadlo ti že je to PRESNE to isté? silný elektrický výboj, rozdiel je v podstate len vo veľkosti. inak som ti chcel navrhnúť to isté čo si si potom navrhla sama, nájsť miesto kde sa križujú troleje, a keď sa k nemu bude blížiť bus tak spustiť paľbu, ale keďže si si to navrhla už sama, tak bude toto asi zasaraz len môj typický rýpavý koment
@midnight nie je to PRESNE to isté, pretože príroda stojí, príde blesk, môže byť Béčko, kdežto trolejbus/električka sa hýbu, v meste je viac svetla než na horách, skrátka s Béčkom by to vyzeralo príšerne... Aspoň toto je dôvod, pre ktorý blesk a bles striktne rozlišujem skrz fotky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Takto. Neskúšal som to, ale realizoval by som to asi sériovým snímaním rýchlo za sebou (alebo ako sa to volá). No fotograf nie som, takže viac neviem
@frez @mousisitka akože? Veď normálne, ide, ide trolejbus a ja číham, aby som ho picla s bleskom na troleji.