ich názory na mňa sa ale dosť rozchádzajú, to, v čom ma jeden preceňuje, druhý ma podceňuje a naopak, a to ma dosť serie
láska z ich strany celkovo mi však nechýba
@7@8 praave preskrolovau asi 730 páčení, aby našou toto:
no nebolo to až takéto dychberúce zistenie, vážne. ten človek má jednoducho dosť špecifický jazyk a tobôž to platí, keď sa voľačo pokúša vyjadriť v angličtine.
(teda aspoň sa nádejam )
Bývam iba s mamou a tá si ma určite neváži. Hovorí mi, ako sa jej kolegyne chvália, aké majú super deti a neviem čo. Pritom ja sa učím dobre, vždy, keď dostanem dobrú známku z nejakého predmetu, tak jej to hneď volám, aby mala lepší deň a ona len niečo zamrmle. Aj maturu som napísala dobre a tešila sa z toho asi tak 5 sekúnd.
a teda čo vážia akože sú radi že ma majú alebo čo? no, som asi z časti trochu fail, ale asi aj hej. lebo teda veľmi su radi keď dojdem domov a všeličo.
pread par dnami smen a tuto temu mali diskusiu doma. lebo to vyzera asi ako ze mozem sa aj pojebat a max reakcia bude "uhm" ale tak co ti poviem, zvykla som si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
láska z ich strany celkovo mi však nechýba
no nebolo to až takéto dychberúce zistenie, vážne. ten človek má jednoducho dosť špecifický jazyk a tobôž to platí, keď sa voľačo pokúša vyjadriť v angličtine.
(teda aspoň sa nádejam )
a teda čo vážia akože sú radi že ma majú alebo čo? no, som asi z časti trochu fail, ale asi aj hej. lebo teda veľmi su radi keď dojdem domov a všeličo.
Jednoducho ma berú ako seberovnú. MILUJKO VÁS! ♥
Aj keď maminu občas triafa šlak z mojich vylomenín haha.