@mayo911 tiez si mylsim..som asi moc najivny ze si to tu niekto precita alebo nedajboze pochopi ale kebyze je tu clanok o prisach aj 10 stranový tak to citaju...ah:/
@romanzkrajinyx az na to , ze ked si precitas diskusiu , tak tam najdes prispevok v ktorom su linky na vsetky clanky o Islande a na Sme sa o tomto vsetkom pisalo
@romanzkrajinyx predstav si , ze keby to ludia necitali a neplatili za to tak by bulvar skrachoval , dobre co ? to uz je na spolocnosti ci bude citat o mazikovej alebo o skvelom chirurgovi , mas na vyber ...
a predstav si , ja som v mediach nasiel dost vela veci o Islande , skratka to chlapcovi v blogu nevyslo ...
No a ešte sme si nezvykli, že masové médiá sledujú len tí naivnejší alebo tí, čo potrebujú len dajaký podmas pri večeri? A potom - Islanďania svoju vlastnú situáciu riešia ešte menej ako naša Markíza napr. Užívajú si ďalej, sú míle, míle pred nami, ďalšie míle nad nami a to, čo poprepúšťali, boli aj tak hlavne Poliaci, ktorí tam beztak prinášajú len melíry, otrasné rifle a kradnutie. A tiež lezú všetkým na nervy. Island je naďalej v pohode, neriešia ani výbuch sopky a keď, tak len tak marginálne.
@romanzkrajinyx jasne , zrazu uz nie je najcitanejsi dennik na slovenku mainstreem lebo som ti dokazal , ze tam o vsetkom pisali haha
aktuality a novy cas su v prvom a aj poslednom rade bulvar
a po druhe suhlasim s jednym prispevkom z diskusie pod blogom :
"A co sa tyka samotnej "revolucie", je zaujimave, ze ziadny Islandan sa nestazoval na banky pocas 20 rokov, ked prave vdaka ich rozmachu bola zrazu zo zaostaleho Islandu krajina s jednou z najvyssich zivotnych urovni na svete. "
@baggy to som nidky nepovedal trapko ze sme je najcitanejsi dennik a nieje neviem odkial mas taketo pi*oviny..najcitanejsi dennik bohuzial je novy cas..a hovorime o sme.sk a sme.sk sa nemoze rovnat aktualitam...
Vedel..myslím že tutok na birdzi som sa o tom dozvedel..čo je dosť hanba.
Ale väčšinu ľudí to nezaujíma..aj keby o tom vedeli tak wtf..pozrieme si večer v telke talenty a ráno hor sa na panské alebo na sociálku. Však korporátni giganti ruka v ruke s politikmi to zariadia najlepšie..
@baggy@romanzkrajinyx mno suhlasim, sme je mainstream, taktiez aj pravda by sa dala povazovat
k teme: nieco som registroval ked sa to dialo, ale nikdy som nevenoval som sa tomu hlbsie. A jeden z dovodov preco media tomu nevenovali dostatok pozornosti moze byt spojene aj s tym ze Island nie je sucastou EU, a je dotovane najme Norskom, cize akekolvek problemy Islandu by nemali mat nejaky fatalny impact na beh EU,ipso facto na SR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a predstav si , ja som v mediach nasiel dost vela veci o Islande , skratka to chlapcovi v blogu nevyslo ...
» www.sme.sk/c/5272655/hrdy-...
» www.sme.sk/c/5571371/islan...
» www.sme.sk/c/5273829/islan...
» www.sme.sk/c/5659141/islan...
» www.sme.sk/c/6041855/islan...
a aky mainstreeme citas ty ? novy cas ?
a ty povazujes sme.sk za mainstreem? tak to je smutné mainstreem co sa týka netu sú aktuality a co sa tyka novin novy cas a tv joj a markiza..
aktuality a novy cas su v prvom a aj poslednom rade bulvar
a po druhe suhlasim s jednym prispevkom z diskusie pod blogom :
"A co sa tyka samotnej "revolucie", je zaujimave, ze ziadny Islandan sa nestazoval na banky pocas 20 rokov, ked prave vdaka ich rozmachu bola zrazu zo zaostaleho Islandu krajina s jednou z najvyssich zivotnych urovni na svete. "
aktuality su najcitanejsie..asi tak..ale radsej ides prec lebo som mal pravdu?
Ale väčšinu ľudí to nezaujíma..aj keby o tom vedeli tak wtf..pozrieme si večer v telke talenty a ráno hor sa na panské alebo na sociálku. Však korporátni giganti ruka v ruke s politikmi to zariadia najlepšie..
k teme: nieco som registroval ked sa to dialo, ale nikdy som nevenoval som sa tomu hlbsie. A jeden z dovodov preco media tomu nevenovali dostatok pozornosti moze byt spojene aj s tym ze Island nie je sucastou EU, a je dotovane najme Norskom, cize akekolvek problemy Islandu by nemali mat nejaky fatalny impact na beh EU,ipso facto na SR
...