@pubertslatinocelny nerozumieme im, ale viem(e) ako sa dá prepnúť hore na english lan, aj keď je to tam nerozumno nevýrazne, potom začneme tomu rozumieť, skoro všetci : )
,,,,,,,,,,,,,@pubertslatinocelny .ukážu sa ti čísla a potom prázdne kruhy, musiš na ne klikať od najmenšieho po najvačšie čislo tak ako si ich videl ....filip
26 to znamená že som na svoj vek mám múdrosť 26 ročného človeka to znamená že sme tu všetci inteligentný keďže nám vyjde vyšší vek ako je skutočný nie ?
to nie je test inteligencie, to je test postrehu a pamäti, čiže hovorí skôr o reakčnom čase/rýchlosti/efektivite práce mozgu, takže čím vyššie číslo tým si v tomto ohľade kriplavejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
ani raz tam nebola jednotka... hmmm...
to som riadne starý onééé, chuj
filip
34, 34, 27, 26
to nie je test inteligencie, to je test postrehu a pamäti, čiže hovorí skôr o reakčnom čase/rýchlosti/efektivite práce mozgu, takže čím vyššie číslo tým si v tomto ohľade kriplavejšia
36