Od septembra ideme chodiť na tanečný kurz, ktorý sa zavŕši venčekom. Ja by som len chcela vedieť že koľko ste vy platili za kurz, koľko vás vyšli topánky, koľko topánok ste zničili....
Znicili topanok? dievcata chodili na tanecnu v bitaskach a jedine topanky, ktore mali na nohach, boli tie, ktore mali na venceku. Aj to boli po uvodnej ceremonii obute uz len do balerinok
aá tak nezničila som žiadne ale tak jedny na opätku na nácvik a ďalie na Venček, ale niektoré si nechali z nácviku, buď si kúp jedna šmejdové alebo už ti jedny ostanú
@trdelniiiq hej to je pravda, ze skola s tym priamo nic nema, ale tak sa mi zda, ze je to zauzivane ze to byva v druhom rocniku, aspon v mojom okoli som to tak spozorovala
znicene ani jedny na treningu som mavala balerinky, na venceku opatky (neviem ako ty ale ja som nemala problem vydrzat v tom cely vecer ) cena zavisy od toho ci chceš od "šikmáčov" alebo nieco kvalitnejsie a za kurz som platila 35€+ 10€ na osobu na slavnostne ukoncenie (vencek) co zahrnalo veceru, pitie, kolace a podobne
@gagrr fuha som fakt netusila tu z mojho okolia, aj z inych skol vsetci mali v druhom, brat teraz ukoncil devinu a este nemal tak som nevedela ze niekde to robia aj inak, zaujimave
čo? zničiť topánky? Normálne som chodila v lodičkách rôznych, nezničila ani neskrivila som ani jedny. A ani som žiadne kvoli venčeku nekupovala, už som mala a tie stáli 50e mám pocit. A netuším kolko som platila za kurz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A cenu za kurz si nepamätám...
A topánky som mala lacné z blšáku... aj šaty (však načo míňať veľké prachy za veci, ktoré viackrát nepoužijem?)