S kamarátom sme sa dnes trošku pochytili ohľadom učenia . Ja tvrdím, že v pohode sa dá naučiť za 1 deň cca 40 otázok, prakticky 3 necelé knižky stredne taky stredne tazky text, ziadne biflovanie od slova do slova. Aký je váš názor ?
presne... mala som otázky, že vypracovanie na tri vety a mala som otázky napr. na štátnice že vypracovanie na 3 strany... a neviem, čo si predstaviť pod tými tromi knižkami, nás vždy ničili úplne zle napísanými skriptami, kde bol nahustený text... ak sme teda skriptá vôbec mali.
to zas záleží od toho, či sú to omáčky alebo drsný text, ktorý sa treba učiť viacmenej od slova do slova keď sú omáčky tak aj 70 strán (nespracovaný text na skúšku), keď je to nahustené (vypracované otázky, kde je všetok text dôležitý), tak nie viac ako 20...
@nikol545 ano, hlavne, ze ti stalo za to napisat aspon to, ze nemas chut nic napisat ty si neskutocne pripecena dufam, ze aspon vies, kde ten jazyk mas (na rozdiel od apex cordis .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
hlavne ze kazdy sa aj tak uci inak
birdz je proste mega inteligentný
wtf?