neviem ci sa to rata ale
hravala som stolny tenis 11 rokov. potom som s tym sekla ked som sla na vysoku, ale tak stale si myslim, ze by som bola dobra, to sa nezabuda.. bola som na MS raz na 10 mieste. to je asi moje naj umiestnenie. a hravala som 3 ligu za moje mesto. a raz aj v tímoch som bola na MS a tam sme boli ako tím 5.
nebol to nejaky vrcholovy, ale zas som to nebrala rekreačne. mam vela medajli a tak.
stale som reprezentoval skolu, v roznych sportoch, ale nijaky nebol u mna rozvinuty do profesionalnej urovne...to urcite nie...ale rozhodne mam rad rozne sporty a viem ich hrat na vysokej urovni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
hravala som stolny tenis 11 rokov. potom som s tym sekla ked som sla na vysoku, ale tak stale si myslim, ze by som bola dobra, to sa nezabuda.. bola som na MS raz na 10 mieste. to je asi moje naj umiestnenie. a hravala som 3 ligu za moje mesto. a raz aj v tímoch som bola na MS a tam sme boli ako tím 5.
nebol to nejaky vrcholovy, ale zas som to nebrala rekreačne. mam vela medajli a tak.
@pijemzelenycaj waaau to je super