Nie, neverim. Moja mama je velka zastankyna homeopatik. Ja som mal problem aj sme boli u homeopata. Zaplatil som 100eur za prve "vysetrenie" a trikrat som bol na "kontrole", kde kazda stala 30eur a vobec mi pan doktor, ani tie gulicky nepomohli, tak som s tym sekol a vobec to uz neberiem, kedze to bolo neucinne aj po doporuceni pana doktora.
to nie je santa claus, to je veda, takže nie, neverím. viem a mám podložené, že je to nezmysel.
jediné homeopatiká, s ktorými mám skúsenosť sú occiloccocinum, ktorý som ako 6-7 ročné decko brala, keď ma bolelo hrdlo a už vtedy mi to bolo nejaké podozrivé, lebo som nemala pocit, že by to pomáhalo
na ich funkciu nie, jediné, čo môže zaberať je to, že homeopat v porovnaní s klasickým lekárom má na pacienta viac času a preto sa mu niekedy venuje psychosomaticky, tá tabletka, ktorú dostane je len preto, aby neodišiel naprázdno, a on sa možno aj vylieči, ale to preto, že porieši svoje iné problémy
nie, z odborneho hladiska to zjavne nema prinos, mozno na psychiku moze pomoct, dnes je liek - doplnok na vsetko, radsej sa nechat zdrogovat samanom niekde v Juznej Amerike alebo kde
To nie je o viere. Neexistuje ziadna peer reviewed studia, ktora by dokazala, ze homeopatia funguje. Na druhej strane placebo funguje, takze nemam voci tomu nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.birdz.sk/forum/verite-ho...
jediné homeopatiká, s ktorými mám skúsenosť sú occiloccocinum, ktorý som ako 6-7 ročné decko brala, keď ma bolelo hrdlo a už vtedy mi to bolo nejaké podozrivé, lebo som nemala pocit, že by to pomáhalo