AJ TAK VŠETCI UMREME a ked do Zeme džubne meteor, tak to bude aspoň pekná smrť. tak vzrušujúca a podmanivá.
ČO SA VLASTNE STANE V ROKU 2012?
našu Zem nebude kryť žiadna iná planéta- Zem bude mať za sebou holý vesmír a dráhy asteroidov budú smerovať k zemi, pretože zem nebude mať žiadnu inú planétu pred sebou, ktorá by ju chránila
chyba mi tu moznost neviem nieco s tym mayskym kalendarom bude, ale je tiez mozne ze sa len svet zmeni a v poslednom rade ze sa nestane nic co je pre kazdeho asi najpravdepodobnejsie..ale ja si vyckam XD
Neveríím petože teraz žijem príliž krásne na to, aby to skončilo nebojte o pár mesiacov už o tom nebudeme vôbec počuť a ten deň kedy to má byť si vôbec nevšimneme.-..ráno vstaaneme do školy a budeme normálne nadávať na celý svet prečo je sneh a tak
no ja neviem ci tomu mam verit.. teraz sa to zda dost nepravdepodobne, no ale uvidime o tri roky ..ale podla mna sa to moze este zmenit,nemusi byt vsetko tak ako hovoria vedci =P
Uz sa o takych veciach hovorilo x krat a pred mnohymi rokmi a nikdy sa nic nestalo..ono podla mna sami k tomu smerujeme ale nebude to ziadny pad asteroidu,sopky a kadeco...ludia sa sami vyhubia
a veď je to vlastne jedno, raz aj tak všetci umrieme a keď umrieme všetci naraz bude to ešte lepšie len tým že kedy sa nechajme prekvapiť lebo tých koncov sveta už bolo...
preboha..mám z toho zimomriavky..a prečo práve 3 dni pred vianocami? a prečo práve mesiac po mojich narodeninách? boože..už len toto mi chýbalo ku šťastiu
Too je uplna debilina akoze ked mal prist rok 2000 tak sa isli tiez vsetci zblaznit a co sme tu?! SME! D Aaaa vlastne kazdy rok robia daktori paniku ze bude koniec sveta a neviem preco by to mal byt rok 2012. Keri paranoik to vymyslel???! Jaa tomu neverim.
si myslim ze ak aj je to blbost mno teraz som prvy raz kukala to video tak sa vyhubi ludstvo medzi sebou ved same vojny sami nicime planetu a samych seba
Pozrite, v prvom storoci sa mozno stala chyba pri robni kalendarov a narodenie Krista sa posunulo o osem rokov, takze mozno vobec nezijeme v roku 2009 ale 2017, cize sme uz 5 rokov mrtvi len o tom nevieme. A na vsetky tieto proroctva dosiel clovek, aj ten pocitac dal dokopy clovek a ten sa myli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
AJ TAK VŠETCI UMREME a ked do Zeme džubne meteor, tak to bude aspoň pekná smrť. tak vzrušujúca a podmanivá.
ČO SA VLASTNE STANE V ROKU 2012?
našu Zem nebude kryť žiadna iná planéta- Zem bude mať za sebou holý vesmír a dráhy asteroidov budú smerovať k zemi, pretože zem nebude mať žiadnu inú planétu pred sebou, ktorá by ju chránila
už som to raz povedal a poviem to znova.. môj stolový kalendár končí 31.decembra 2009! všetci umrieme!
žiadny koniec sveta nebude !!
Všetky tie katastrofy sa stihnú udiať za 3 roky ? aj to "rozpoloženie" planét ?
Prosím vás..
Nejaký blb, začal paniku s tým, že si nevedel vysvetliť ukončenie Mayského kalendáru a už je to tu... !