nahodu vnimam ako vysledok stretu roznych procesov ktore naraz prebiehaju, tj nieco sa mi stane a je to nahoda na zaklade toho, ze sa stalo tisic inych veci ktore k tomu viedli.
takze verim na nahodu, vlastne na to ze vsetko je nahoda a vsetko co sa deje je vysledkom toho, ze sa deje aj vselico ine
ee neverím ... pretože vzduch tiež obsahuje častice a tým zaniká predstava prázdna, tie na seba pôsobia navzájom, keď pustím pohár na zem (v závislosti od okolností a situácie sa buď rozbije alebo nerozbije) - to že som ho pustil má svoj dôvod aj keď ho nepoznám či nezanalyzujem, ako (v hrubom ) keď som hladný tak sa najem - všetkým činom predchádzajú iné a determinujú ich ... myslieť si preto že je niečo náhodné alebo priam ,,slobodné,, je naivné kedže ,,duša,, a vaša identita sú poskladané presne z tých istých častíc ktoré sa seba navzájom pôsobia ... nie je kam uniknúť ... je to systém a spleť reakcií
@jinjang pri každej veci je určitá pravdepodobnosť, že sa daná vec stane. túto pravdepodobnosť vieme odhadnúť tým lepšie, čím viac informácií máme, atď. nič na svete sa nedeje "zámerne" v zmysle, že niekomu sa niečo "pošťastilo", atď...všetko je to o štatistike.
keď niekto vyhrá lotériu a iný nie, tak ten prvý nemal šťastie a ten druhý nemal smolu, jednoducho obaja mali tú istú pravdepodobnosť výhry a ak by sa tá lotéria konala napr. nekonečne veľa krát, tak by nikto nevyhrall viac alebo menej ako niekto iný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
takze verim na nahodu, vlastne na to ze vsetko je nahoda a vsetko co sa deje je vysledkom toho, ze sa deje aj vselico ine
ale keď mám vybrať či verím v náhodu, alebo v osud, tak sa prikloním asi k náhode
mnam
Vtipné, no nie?
Hráš na pokerstars ?
keď niekto vyhrá lotériu a iný nie, tak ten prvý nemal šťastie a ten druhý nemal smolu, jednoducho obaja mali tú istú pravdepodobnosť výhry a ak by sa tá lotéria konala napr. nekonečne veľa krát, tak by nikto nevyhrall viac alebo menej ako niekto iný.