no...podla mna by nemal nikdo na tomto zarabat, cize ked chce verit v boha tak nech veri ale preco podporovat niekoho kto na tom starocia iba zaraba?? niektori tvrdia ze to cele bolo na to aby drzali ludi v stredoveku v nevedomosti a aby ich posluchali....moj pohlad: Mozno by som veril v boha ale neverim v tych co na tom zarabaju...
v Boha verím,neverím však ničomu,čo súvisí s cirkvou...A to,že verím v Boha neznamená,že verím tomu,že to on stvoril svet,Adam a Eva... nie..je to somarina! podľa mňa
nieje to iste ale jeden farar co som sa snim rozpravala bol dost presvedcivy..ale viac hej ako nie.. neviem dokelu mix vhlave ztohto lebo na jednu stranu sa to vymika chapaniu a nadruhu su dvokazy ..och..uz koncim
Ale už sa zobudte - boh neexistuje a nikdy neexistoval!
Vždy to bol výmysel - Raz preto, že ludia ničomu nechapali a aby sa nezblaznili tak si proste vymysleli že všetko je boží zasah či dielo či čo. A neskor - a vlastne aj podla výsledku toho hlasovania - ešte stále je len učinný nastroj manipulacie.
jak ja vkuse vravim(lebo tychto ankiet a diskusii bolo nespocet)Boh dakde hore ma velku LCD telku kde sedi zere pukance,kolu a kavu a rehoce sa na tom jaky sme sprosty A sem tam si pusti neco take akcne jak utoky gangov abo atentaty a sem tam prepne a romantiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
alebo mať frajerku a tu možno milovať alebo možno niekedy fiknúť!
Ale ani budhizmus neuznáva žiadneho boha.
Stav sa že som !!!
Myslel som to trošku v širšom (nielen sexuálnom) kontexte.
- aby ten kontext nebol stále slabo široký s tou Tvojou troškou, že by si sa napokon moc nepohol od tej tu iba Tebou spomínanej "s.xplatformy"! (@14
Niekedy sa mi nad ľudskou sprostosťou pozastavuje mozog.
Život na Zemi je len skúška, ktorou musí každý prejsť. Smrť je vlastne oslobodenie, vstúpenie do iného sveta.
Bohuš: "Paní doktorko, věříte vy v Boha?"
Doktorka: "Ne, proč bych jako měla? Nejsou žádné dúkazy, že jestvuje. Nikdo ho přece neviděl."
Bohuš: "Já sem vaši p*ču taky neviděl a věřím, že ji máte"
ospravedlňte moju češtinu
((ano presne.. tym dovetkom na zaver.. takze oddnes to uz nebude "pardon my french" )
@manajas nebranme originalite (najma ked sa mna netyka) ((a dufam ze toto nezoberie vazne, lebo mam pocit, ze by mohol)
ale popravde ten vtip sompocul sice az po filme, ale zato uz strasne davno a odvtedy mnohokrat
no jasné, čo som blbá?
Ale už sa zobudte - boh neexistuje a nikdy neexistoval!
Vždy to bol výmysel - Raz preto, že ludia ničomu nechapali a aby sa nezblaznili tak si proste vymysleli že všetko je boží zasah či dielo či čo. A neskor - a vlastne aj podla výsledku toho hlasovania - ešte stále je len učinný nastroj manipulacie.
takže život nemá nijaký zmysel? je to len akási čakáreň?, takže život si netreba užívať, len preto že si myslíš že životov je viac?
A hovoríš že je to len vstup do iného sveta, takže aj ten iný svet je len ďaľšia prestupná stanica?
Ďakujem, o takýto život teda nestojím!