nech už je moja viera, či životné presvedčenie akékoľvek, neviem čo príde, kedy príde a či vôbec. Ale domnievam sa, že (napriek tomu, že si myslím, že samo ľudstvo sa aj inak ako duchovne/duševne ničí a ťahá k záhube), že ešte chvíľu potrvá, kým niečo také nastane.
A samozrejme, že sa nebudem kvôli takým veciam zožierať - dobrá nálada je základ.
...dúfam, že som nijakým spôsobom neurazil teba, či tvoje presvedčenie. Ak, tak sa ospravedlňujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(ak sa myslí svet = planéta Zem).
inak @3
musím ťa sklamať, z udalosti, ktoré onedlho nastanú, bude Zlo porazené a nastane nová zem a nové nebo..........filip
srandičky, srandičky....
som rád, že vás všetkých zatial drží dobrá nálada .........filip
nech už je moja viera, či životné presvedčenie akékoľvek, neviem čo príde, kedy príde a či vôbec. Ale domnievam sa, že (napriek tomu, že si myslím, že samo ľudstvo sa aj inak ako duchovne/duševne ničí a ťahá k záhube), že ešte chvíľu potrvá, kým niečo také nastane.
A samozrejme, že sa nebudem kvôli takým veciam zožierať - dobrá nálada je základ.
...dúfam, že som nijakým spôsobom neurazil teba, či tvoje presvedčenie. Ak, tak sa ospravedlňujem.
nie,
nemusíš sa mi ospravedlňovať,
namáš za čo,
každý máme svoje presvedčenie .......filip
som rád, že sa v dnešnom svete nájdu aj ľudia, ktorí dokážu inteligentne komunikovať. ďakujem, Filip.
ďakujem za pekne slová .......filip