Teda ze to video ukazuje ze ako vsade sleduju ludi a aby ich mohli sledovat tak si vymysleli alkaidu aby mali ospravedlnenie ze to sa snazia vypatrat akoze teroristov.
@9@opinko - pozeral som to celé ale ten súvis práve s Al Káidou mi akosi uniká... navyše keď pojem talibn a Al Káida je známy už z čias afgánskeho konofliktu...
@12@opinko - keď si odmyslím fakt, že v tom videu nie je reč o žiadnej konkrétnej teroristickej organizácii a že Al Káida nie je jedinou ter. organizáciou na svete, tak aj keď ten pojem využíva CIA (a taktiež napr. aj MI5, MI6 alebo DCRI) neznamená to, že je Al Káida fabulácia...
@salora Je tam rec osledovani a o terorizme a alkaida je akoze ter. organizacia,preto tam je spojitost s videom.Postupne obmedzuju ludske prava a zvaluju to aj na alkaidu.
@16@opinko - že je Al Káida len výmysel, vyvodzuješ zo slov "údajne, podľa všetkého" a pod.? alebo z tých "duchaplných" titulkov "bu bu bu bu"? Netvrdím, že tajné služby nahrajú svoje vlastné hry ale pokiaľ sa oficiálne k nejakému útoku niekto neprihlási, tak pojmy údajne a pod. sú na mieste a neznamená to, že to tak nemusí byť... Ako som spomínal v súvislosti s Afganistanom, o Talibane a Al Káide sa vedelo už v tých časoch, teda v dobe, keď ešte tajné služby o nejakých súčasných sledovacích technikách pomaly ani nechyrovali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Mas namysli bez diakritiky?Pisem teraz z PS3 a tam sa to neda.
Ale aj tak by som to napisal bez diakritiky.
Teda ze to video ukazuje ze ako vsade sleduju ludi a aby ich mohli sledovat tak si vymysleli alkaidu aby mali ospravedlnenie ze to sa snazia vypatrat akoze teroristov.
» video.google.com/videoplay?docid...
a takto sa vyraba bin ladin: » spravy.pravda.sk/fbi-si-s-podobo...
Takto sa vyrabaju falosne spravy:
Alebo si mala na mysli to ze napr. som nenapisal ze napis ale ze napisem?
Mohlo sa vediet o talibane,ale o to ide ze su zname tak tie pojmy vyuzivaju na zastrasovanie.
1. The Pentagon, US – Sep 11, 2001
2. World Trade Center, US – Sep 11, 2001
3. Istanbul, Turkey – Nov 15, 2003; Nov 20, 2003
4. Aden, Yemen – Oct 12, 2000
5. Nairobi, Kenya – Aug 7, 1998
6. Dar es Salaam, Tanzania – Aug 7, 1998
Nejake otazky?
Napis prosim co som napisal foneticky.