Ahoj, chodím na hotelovku, ale moc ma to nebaví. Láka ma veterinárna škola. ale nevíem, na hotelovke je to dost lahké, moc učenia tu nemám, a je to vraj nejlepšia škola ve meste. (Hlavne dobrá praxi v naj. Hoteloch) ale neviem co by som robila po škole ča
Ach, ja by som hotelovku nemenila chodím tam druhý rok a je to najlepšia škola akú som si mohla vybrať a ani mi nevadí, že tam budem trčať ešte skoro 4 roky
veterina je asi najťažšia škola akú poznám tam máš najviac učenia a veľa biológie, a potom predmety typu patológia a anatómia kamarátka chodí na tú v nitre a prepadáva a nevie si to opraviť byť tebou nejdem tam
Kamoška chodí na veterinu, učiť sa podľa mňa učia dosť než na gympli, aspoň čo som videla a čo mi hovorila. Neviem, ako ti to šlo na základke? Ak by si sa vedela do toho chytiť a nerobilo by ti to problém, tak tam prestúp, ale ak si nie moc istá, tak by som radšej ostala. Je dosť možné, žeby si neskor mohla ľutovať, ale držím palce, aby si sa rozhodla správne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@rheia idioti? ako kde..u nás na školu sa dostanú..ale do maturity je z 30tich tak 14-16 ľudí
ale môžeš stačí že sa nesústredíš