Kym neni taky mraz ze zlomí psa na zákrute, mam balkón dokorán otvorený a aj počas dňa stale vetram...co ma ale prekvapilo je, ze to tak robi malo ludi, väčšina u ktorých prespávam spi v maximálne vydychanom vzduchu a v takom horku, ze ma rano išlo vzdy slahnut
ja v izbe otvaram okno malokedy, kedze je to jedina izba kde je radiator, to znamena, ze som rada, ked sa ta izba s vysokym stropom vykuri a je tam teplo a ne este otvarat okno za to vo zvysku bytu je taka zima, ze niekedy radsej cely den nevychadzam.
Pokiaľ som bola celý podvečer v izbe tak hej, nedá mi spať pri ťažkom vzduchu .. ale keď idem von po tom, ako si poobede vyvetrám, tak už večer mi netreba
väčšinou nie kedže bývam v cca 150 ročnej viktoránskej bytovke s vysokými stropmi a cez zimu je v byte 12-15 C a to pri neustálom vykurovaní 2 radiátormi a zatvorenými všetkými oknami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nech mám na čom snívať...
hlavne rano vždy otváram
ale hlavne ráno.
a už sa teším na tepló! a neustále otvorené okno dokorán. ^^