Zdravím,má niekto skúsenosti s Viagogo? Potrebujem vstupenku na vypredanu akciu,lístky sú už len na bazoši a na Viagogoo,no či sú tie lístky falšované,či originál,odkial viem zistit?
Však si prečítaj recenzie na nete. Ja osobne by som cez viagogo absolútne nič nekupovala, na nete je kopa článkov kde píšu, že viagogo predávajú väčšinou iba falošné lístky.
Bazoš je tiež dosť veľký risk, ale tam je väčšia šanca že zohnáš normálne lístky.
Ja som kupila vela listkov cez viagogo a nikdy nemala problem, aj som cez to predala uz listok. Akurat ze stoja vzdy viac nez sa na zaciatku pise, pridaju sa k tomu hocijake poplatky a blbosti v poslednych rokoch
ja som kupoval raz cez viagogo taky listok v PDF a bolo to OK....
ono to funguje tak, viagogo dá týpkovi tvoje peniaze až 3 dni po koncerte, teda ty to môžeš napadnúť ak lístky boli falošné a mali by ti vrátiť peniaze.... na bazoši nič také nemáš
Skusila som cez Bazoš,z 10 ludí sa ozvala jedina osoba,že ma lístok na predaj,ostatní nereagovali na správu,večer mi aj ta jediná oznámila,že lístky chce předat spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Bazoš je tiež dosť veľký risk, ale tam je väčšia šanca že zohnáš normálne lístky.
ono to funguje tak, viagogo dá týpkovi tvoje peniaze až 3 dni po koncerte, teda ty to môžeš napadnúť ak lístky boli falošné a mali by ti vrátiť peniaze.... na bazoši nič také nemáš