Keď nám už tak pekne sneží a začíname si pýtať veľké balíky pod stromčekmi, už ste si niekedy všimli, že dievča/ženu je oveľa ľahšie potešiť ako tvora mužského pohlavia?
Dievčaťu sa kúpi nejaká čačka, niečo veselé, niečo milé, vlastne čoko
hmmm.... tak toto je velmi zaujimava tema lebo aj ja by som chcela co take kupit..... taze vsetci muzskeho pohlavia napiste co cete... ale daco hmotne mno... dohodnime sa
Miroo, je to síce pekné, že to hovoríš, aj som to už niekoľko krát počula vyslovené, ale naozaj to myslíš tak? Fakt by si sa úprimne potešil kreslenému obrázku?
Peter_piper, mne sa práveže zdá, že sme také multi...nejaké , že nám sa hodí každý darček
Ayreen, v tom je základ, že SI SI VYBRALA Oni sami nevedia
nie, samozrejme, ze srandujem. zenu potesi kazda "hlupost", lebo zena je proste jemne citlive stvorenie a prave preto je to tak, zato s chlapom to nieje len tak, ten si vzdy dokladne vybera, co by chcel, ale vacsinou to nepovie a preto to skonci katastrofou
akoze nic v zlom ale mylis sa ked si myslis ze ju potesi kazda blbost....ver ze tomu tak nieje aj ked mozno nasenie predstiera ale neni nadsena hocicim....preto stale pri rpartnerke davaj pozor nadcim si povzdychne ked nieco zbada...z coho nemoze odtrhnut ocka a tak...ver mi viem o com hovorim....ale tiez ber na vedomie ze vianoce niesu iba o darcekoch ale hlavne o podakovani bohu co mame, o tom aby sme stravili vianoce v kruhu rodiny a tiez vianoce su o narodeni jeziska a nie o starom dedkovi v cervenom(santa) co sa smeje jak pedofil ked zbada kocik...
psychopath: nechcem sa hadat, ale co keby si cely rok bol dobry a nie len zrazu na vianoce bol neviniatko bez hriechov. A okrem ineho, pre mna napriklad su neni vianoce o narodeni jeziska. Vianoce neberiem ako krestansky sviatok, pretoze povodne to krestansky sviatok ani nebol...
Qissa: ale ja odkedy sa nehram s legom tak neviem vzdy co si mam zelat
ja vas tiez nechcem presviecat o com su vianoce ale podla mna to darceky urcite niesu...premna je to jeden mala dni v roku kde sa stretne cela rodina a vsetko je v pohode
No ja mam darceky ako v pazi s casti ale rodicom som kupil to viem durexi dva baliky. a segre mp3 prehravac. ten bol ale moj ale som sa rozhodol ze radsej to dam jej. a co by mna potečsilo? tam som badal aj tkau otazku. pochopenie laska ja som nenarocny clovek
Je jasne ze zenam staci mensia vec na to aby ste ich potesili. Moju frajerku vzdy potesi nejaka pekna bizutka, nejaka pekna somarinka, nejaka blbost proste.Vzdy kupujem nieco hodnotne a k tomu nejake somariny.
Ale co sa tyka chlapov, tak je to take troska ine.
Tu sa jedna o to, ze ked mi frajerka kupi nejaku kravinu co sa mi ani nepaci, tak mi je hned luto ze naco vyhodila tie peniaze, ked este ani chudatko nezaraba.
Ako niekto povedal, staci nejaka vec co vyrobi naopriklad ona. Ja mam od frajerky take pekne veci selijake. A iba na vianoce mi nieco kupi. Minuly rok to bol napr opasok a vonavka do auta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ak to nemá byť príliš drahé, mňa by potešilo napríklad nejaké pekne CD alebo DVD alebo dobrá, zábavná kniha.
a teraz vazne: potesilo by ma nieco take pri com by som sa nemusel pretvarovat ze ma to potesilo to som vam pomohol, cooo?
kazdy chce nieco ine, ja sam neviem co by ma potesilo
dychtim po sluchadlach KOSS a to len preto, ze maju dozivotnu zaruku, a tak som si ista, ze uz nebudem kazde 3 mesiace davat prachy na nove
Miroo, je to síce pekné, že to hovoríš, aj som to už niekoľko krát počula vyslovené, ale naozaj to myslíš tak? Fakt by si sa úprimne potešil kreslenému obrázku?
Peter_piper, mne sa práveže zdá, že sme také multi...nejaké , že nám sa hodí každý darček
Ayreen, v tom je základ, že SI SI VYBRALA Oni sami nevedia
Qissa: ale ja odkedy sa nehram s legom tak neviem vzdy co si mam zelat
Btw ja fakt vyzeram, ze sa netesim, ale tak ked ja nic takeho ako je mobil, hodinky a tak vlastne ani nepotrebujem. Ale som rad, ze nieco dostanem
Je jasne ze zenam staci mensia vec na to aby ste ich potesili. Moju frajerku vzdy potesi nejaka pekna bizutka, nejaka pekna somarinka, nejaka blbost proste.Vzdy kupujem nieco hodnotne a k tomu nejake somariny.
Ale co sa tyka chlapov, tak je to take troska ine.
Tu sa jedna o to, ze ked mi frajerka kupi nejaku kravinu co sa mi ani nepaci, tak mi je hned luto ze naco vyhodila tie peniaze, ked este ani chudatko nezaraba.
Ako niekto povedal, staci nejaka vec co vyrobi naopriklad ona. Ja mam od frajerky take pekne veci selijake. A iba na vianoce mi nieco kupi. Minuly rok to bol napr opasok a vonavka do auta