Vim ze je este dost skoro, no naraz sa to vsecko neda tak to chcem postupne kupovat, no nemam inspiraciu co kupit. Jak ste na tem Vy? Inspiracia potesi
Ja som si vždy všímala kto v rodine akú kozmetiku používa najčastejšie alebo čo by momentálne potreboval ale čo ho vie potešiť. Využívala som najmä bežné obchody poväčšine rôzne Mix Shopy, drogérie alebo obchody s textilom a samozrejme zvieracie potreby ale väčšinu som kupovala tesne pred Vianocami počas Vianočných nákupov v Tescu,.. pretože som radšej stavila na istotu ako kúpiť hlúposť ale minulý rok som mala dosť našetrené a zistila som, že v rodine sa chystajú na veľké nákupy tak som konečne využila obľúbené internetové obchody: Posters, ProGamingShop, Dedoles, Martinus a všetci boli spokojný a dobre darčeky sa dajú nájsť a v tescu napr. darčekové sady len si treba všímať kto má čo rad My to väčšinou riešime tak, že ak je to drahšie tak sa viacerí poskladáme navzájom
@falanga to som rada inak pomáha spísať si zoznam Odkedy kupujem darčeky tak si vždy spíšem v takomto čase členov rodiny a všímam si čo kto by asi chcel alebo potreboval a vždy si tam pripíšem aj nejaké bežné veci ak by to cenovo nevychádzalo a píšem si sumy koľko asi môžem minúť tak aby mi to vychádzalo vždy radšej zaokrúhľujem a postupne koncom mesiaca objednávam alebo obchádzam mixshopy a tým získam aj inšpiráciu
@alexandrea ja mam akurat taku nevyhodu ze s clenmi rodiny nejsem a teda nemam tu predstavu a netusim co potrebuju ale nejaku inspiraciu verim ze najdem
@falanga určite áno, myslím si, že je dôležité, že si na nich spomenieš a že je to z lásky a nie len tak z povinnosti aspoň ja také dary rada ocením ale minulý rok som stavila najmä na obľúbené filmy a knihy a boli spokojný napríklad rodičia mali aj 25. výročie svadby tak dostali darčekové balenie všetkých filmov Vinnetou a hneď sa aj pustili do pozerania
@falanga tiež je dobrá stránka Fantasystore alebo ak radšej vtipnejšie darčky tak napríklad Trickovy,sk alebo čo sa týka šperkov tak je dobrá stránka Izmael.eu sú tam cenovo dostupné darčeky a samozrejme práve to je podľa mňa dôležité, že to kupuješ s tým, že chceš niekoho potešiť a o tom aj Vianoce sú - o rodine, láske, šťastí. U mňa to má rodina ľahké mňa poteší čokoľvek ale obzvlášť kniha alebo niečo zo sveta Harryho Pottera, nepotrpím si na drahé dary ale viem, že tí ľudia ma majú radi, že vedia čomu sa poteším, že sa o mňa zajímajú
Ja som kupila manzelovi tricka, opasok a nohavice, teplakovu supravu, masazny valec, knihu a planujem este hru na playstation. Mame kozmetiku jej oblubenej znacky (l'occitane), nejake dekoracie do bytu, cajovu sadu, 2 knihy a teple ponozky. Svokre hodinky a poukazku na nakup v marks and spencer, svokrovi dialnicnu znamku a sadu piv z roznych krajin, malej neteri so synovcom knizky a hracky. S kamoskami si davame drobnosti - nieco pekne na seba, kozmetiku alebo vstupenky niekam, to este nemam presne vymyslene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Star Wars: Jedi Fallen