Viem,je to otrepaná téma,no predsa som zvedavý na to,žre napríklad,čo si želáte pod stromček....Ja sa priznám,že si nezaslúžim nič,ajtak to ofrflem....Ked už žijem v tomto konzume,tak som zvedavý na vaše reálne túžby
Už to tu bolo stokrát...
Všetko, čo by som ja chcela, tak sa kúpiť nedá.. ale ak má už niekto potrebu na mňa míňať prachy, tak nech je to nejaká dobrá kniha, aj dve, alebo dobrý, veľký, vyťahaný sveter..môže byť taký, čo sa nosil pred dvadsiatimi, tridsiatimi rokmi... a keď si niekto namýšľa, že je boháč, môže to byť aj nejaký ten foťák.
Ale najviac chcem pokoj, šťastie, radosť..
My si pripravíme mesiac pred vianocami obálky s menami členov rodiny, do ktorých môže dať každý ľubovoľnú sumu peňazí, za týždeň sa obálky uzavrú a odovzdajú "majiteľom". Kaďý si sám do vianoc niečo kúpi a pri vianočnom stromčeku si to spolu ukážeme, zhodnotíme a spolu sa potešíme a tak.
Ja som si už darčeky kúpila. Knihy: Lolita, Na ceste, Hlava XXII, 2 plyšové potkaníky z Ikey ^_^ a maliarsky stojan. Ešte si pôjdem kúpiť nejaký sveter. A možno aj ďalšie knihy.
no ja som povedala ze chcem stetce (na make up) co tatino pochopil ze mam ambicie stat sa maliarkou a kupil mi farby stetce a platno. kazdopadne, kupim si tristo ton kozmetiky
nedavno to tu bolo tusim uz. budeme sa stahovat do noveho domu, takze to je docela dobry darek
a ako kazdy rok najviac sa tesim na to, ze budem mat vylozene nohy, bude okolo moja rodina, skvele a velke kvanta jedla a mozno aj budem konecne stihat robit veci do skoly
bezlepkove jedlo kedzeje drahe, tak je to logicke zelanie a aj to ludia podla toho robia, ze mi teda davaju jedlo
Knihy
ponozky-nikdy ich nie je dost
knihy po spanielsky, o spanielsku, gramatika...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a ešte sluchátky dajaké drahšie jak tie 50 korunové čo ja si kupujem
ale kľudne by som sa bez toho všetkého zaobišla ak by som dostala na vianoce tak 4 spravené skúšky
Veci, ktoré si skutočne želám, si aj tak radšej kúpim sám
a kabela do školy by s mi hodila
Všetko, čo by som ja chcela, tak sa kúpiť nedá.. ale ak má už niekto potrebu na mňa míňať prachy, tak nech je to nejaká dobrá kniha, aj dve, alebo dobrý, veľký, vyťahaný sveter..môže byť taký, čo sa nosil pred dvadsiatimi, tridsiatimi rokmi... a keď si niekto namýšľa, že je boháč, môže to byť aj nejaký ten foťák.
Ale najviac chcem pokoj, šťastie, radosť..
a skúšky porobené!
veľa, veľa, veľa kníh
@coleshepter ale potom povinne v ňom budeš počas doty
To, čo si želám, nie je hmotné (wa).
Čo si želám,ale viem,že tento rok nedostanem/musím si sama kúpiť: nový board,určité knihy,afrického ježka
a ako kazdy rok najviac sa tesim na to, ze budem mat vylozene nohy, bude okolo moja rodina, skvele a velke kvanta jedla a mozno aj budem konecne stihat robit veci do skoly
Knihy
ponozky-nikdy ich nie je dost
knihy po spanielsky, o spanielsku, gramatika...
inak nepotrebujem nic