ja na vianoce darčeky nedostávam, ale najviac ma potešilo vždy lego, ked mi ho niekto kúpil (sakra aj teraz by som sa stým dokázala hrať hodiny) a teraz 10decembra som si kúpila novú zostavu, tak to beriem tiež ako "darček na vianoce"
Čipkované šaty, ktoré som chcela dlho dlhooo hneď potešili - » www.gufi.sk/cipkovane-saty... tie prvé + zaplatené tetovania, lístky na koncerty a podobne ..
Môj muž mi tento rok kúpil celú výbavu fitness oblečenia, proteínov atď, to ma veľmi potešilo, pred rokom mi kúpil auto...a naj darčeky si kúpim vždy ja sama pred pár rokmi zrkadlovku, pred rokom koňa ...a rodičia mi minulý rok dali lístky na Bayern...to sú asi dary, ktoré si budem vždy pamätať
JA vždy, keď niečo veľmi chcem tak to priateľovi nenápadne podsuniem Nechávam otvorený časopis, alebo otvorenú nejakú stránku. Napr. » www.modnehity.sk/... presne tam kde je moja vysnívaná vec. On to nájde a ešte sa aj teší že vymslel niečo super.. .a štastní sme obaja :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov