Áno,videl som ho.Jeden z mojich najobľúbenejších filmov.Geniálne spracovaný,skvelá kamera,precízne herecké výkony,výnimočná atmosféra.Navyše ten film v sebe nesie posolstvo.
ehm, vy ste videli niečo iné?? ja som videla film pod názvom V ako Vendeta a prišiel mi maximálne o ničom, nudný a nemal žiaden vyšší zmysel...prepáč za tak hnusné vyjadrenie názoru nechcem byť drzá ale fakt na tom filme nič nevidím.
je to presne ako s paranormal activity....niektorí to ospevujú a niektorí ako ja zatracujú
meana jasne ved to je v poriadku ze sa ti nepaci sak nemoze sa kazdemu pacit to co mne to je jasne aj pre ostatnych ok ved kludne dajte svoj nazor nan a som rada ze sa vam ostatnym pacil aspon niesom sama
sleepwalker9 hej bol aj na Markize nedavno som si kikla aj v telke ho ale nepacil sa mi ten slovensky dabing podla mna je lepsi v cestine ale v slovencine podla mna nevinikli alebo blbo prelozili nejake dost poctatne veci co v cestine lepsie vyzneli ...............
peterkoo no tak necudo ze nepochopil ked na hodine AJ a este ktomu na 6x no sak ani ja som zo zaciatku nechapala a ked som ho videla prvykrat som si pomyslela blbost lenze potom som sa zapozerala a fakt ma dostal ten film premna je to zazitok ho vidiet . je jeden s mojich oblubenych ale ak mas moznos tak si pozry este ras ak ta aspon trochu zajal je to pekny film a podla mna dost na zamyslenie sa........
somarina moc na hlavu sa mi zdar a nelogický..zas daka legenda o ničom možno..vendeta to uz mal aj tak spočitane raz by umrel urcite a musel riadne brat liekov lebo inak by take kusky nestruhal
Videla som ho parkrat a je to jeden s mojich najnajnajoblubenejsich Sice tam je dost vela filmov, ale toto je pre mna jeden krasny silny film... Dost ma dostalo ked som si nasla, kto hral V-ho... Ten co hral Elronda(LORD) a Smitha(Matrix)... Podla mna je to pekny film... Je to vcelku pochopitelne, kedze je od surodencov Wachovskich - Matrix, aj ked ten mam o nieco menej rada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
je to presne ako s paranormal activity....niektorí to ospevujú a niektorí ako ja zatracujú
Páčil, veľmi.
sleepwalker9 hej bol aj na Markize nedavno som si kikla aj v telke ho ale nepacil sa mi ten slovensky dabing podla mna je lepsi v cestine ale v slovencine podla mna nevinikli alebo blbo prelozili nejake dost poctatne veci co v cestine lepsie vyzneli ...............
ja mám zase väčšinou rada filmy ktoré nemajú radi iní(náhodou)
jednou vecou sa ale trafili-že myšlienka zostane navždy