Včera v noci bežal film na markíze hneď po Twilighte. Volal sa "V moci zla"...Taký celkom psycho ale inak sa mi zdal krátky ale nakoniec som skonštatovala, že je celkom fajn.
videla som to, doteraz mám pred očami to? "Pán doktor, spravila som som čo ste mi kázali, dokončila som čo som začala.." alebo volačo v tom zmysle..
bolo to trochu psycho, aj som sa trochu bála v tme ale potom som nad tým rozmýšľala, že dosť nahovno film, celé to bolo nejaké čudné, ked mali chorú maminku prečo ju držali v kôlni? ved to je na hlavu nie?
@sheily Presne nad tým som potom rozmýšľala Alebo, že jej sestra bola mŕtva a pri tom to tam hrali tak, že sa s ňou niekedy aj rozprávali. Nedávalo mi to moc logiky ..
pozerala som (nie úplne pozorne) ten film keď išiel v telke, na začiatku sa mi zdal o ničom, ale potom už to bolo fajn a zaujímavé, koniec ma úplne zaskočil a pozrela som si ten film ešte raz a fakt je to celkom dobre natočené, že vlastne vždy keď tá sestra rozpráva niečo a tak, tak vážne ako keby tam nebola....jedna vec mi unikla prvýkrát, že ona zabila aj toho chlapca ..dosť krátko to tam ukázali ale inak fajn, nie najlepší film aký som videla..ale dobrý ako vravia priemerný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
bolo to trochu psycho, aj som sa trochu bála v tme ale potom som nad tým rozmýšľala, že dosť nahovno film, celé to bolo nejaké čudné, ked mali chorú maminku prečo ju držali v kôlni? ved to je na hlavu nie?
» www.csfd.cz/film/234164-nez...
je to toto? lebo to má dva názvy, ak áno, tak som ho videl, priemerný horor...ale dobrý efekt bol s tým detskom, čo mu spadol pohár
@draks To malo byť akože podľa skutočnej udalosti? ...To ani neviem..
@lolalik Ten koniec ma veľmi zaskočil.