mohol si zalozit skor anketu a vyslo by ti ze drviva vacsina ludi ma vysoko nadpriemerne IQ to mne sa uz kazdy debil chvalil ze ma IQ od 140-160. Ja cele to IQ beriem skor ako srandu a hlavne tie internetove testy...
vyratali IQ ludom ktory ziaden test ani nemohli spravit. potom ako sa da brat vazne nejaka ciselna hodnota ktoru dokaze vyratat jedna osobe druhej osobe ktora uz 300 rokov nezije
Na slovensku organizuje Mensa merania IQ aj to len do 160 pre študentov myslím 5€ a tvrdia že ani teraz nemajú dostatočné univerzálne iq testy aby merali do 190 tak k tým mŕtvym ľudom je trochu smiešne dávať iq 190. IQ je iba to ako mozog rýchlo myslí takže geniálne nápady môžu preblysnúť aj hlavou s priemernou inteligenciou len vyššie iq by malo spôsobovať rýchlejšie učenie, zapamätávania si atď. Bol som na iq teste...
ved ani tie oficialne testy nie su nejak vierohodne, co sme boli ako trieda zo ZS aj gympla, tak sme boli vsetci vysoko nadpriemerny 120-140... aj tu teraz vidis ze vsetci maju iq cez 130. ja viem ze ti priemerny sa stym nechcu chvalit, ale tych vysoko nadpriemernych stretavam az podozrivo casto a nejak na nich tu nadpriemernu inteligenciu nevidim.
@zamidari nj svätá pravda.Na internete (birdz,FB,azet) majú všetci 140+, len prečo to už na ulici pri osobnom kontakte vyzerá tak ako to vyzerá už nikto nevie
@26 ale je v tvojom je priemerné iq nad 110 typujem a v mojom je okolo 100 a cielom iq testu a hodnotenia iq má byť aby priemer bol 100 aby nebolo že všetci budeme mať 130 to je potom nejaká blbosť...
bola som v 9tom ročníku na zš... potom niekedy v treťom na gympli - kvôli výberu vš. - tieto dva beriem ako dôveryhodné, ani na jednom mi však nepovedali číslo.
na zš, že vysoká až vysoko nadpriemerná inteligencia, a môžem ísť na hocijakú školu
na sš, že na architektúru sa hodím, lebo mám fakt dobrú priestorovú predstavivosť (ale už o sebe začínam pochybovať... a pochybovala som aj v autoškole, lebo som si vždy myslela, že to parkovacie miesto je pre mňa dostatočné, a nebolo....
no a potom sme celá rodina robili IQ test národa na jojke vyšlo mi tam tuším 136 a na nejakom internetovom 135. zaokrúhlim to nadol, na 130, a budem spokojná
pri tvojom IQ 130 by ta nemali zarazat tie cisla, ale samotny fakt ze ta psychologicka vyratala ludom ktory nejake to desat az storocie neziju a ziaden IQ test nepostupili
joj ja nwm ale asi dost ked chodili ku nam do triedy psichologicky a robili sme testy som mala 12 a mi vraveli ze som dobre dopadla na rozdiel od niektorych inych ze mam dobru predstavivost ale raz som si robila test 60otazok vseliakeho druhu tikalo sa to predstavivosti a kde vam co viac pasuje a vyslo mi ze 152 xD ale newim newim
a podla tohto mi vyslo, ze mam 108 DD som nevedel, ze je to na cas, ma to stoplo ked som dosiel z kuchyne ale je to podstatne tazsie » www.uloz.to/6172136/iq-test...
robil som, viem ale podla mna su tie testy somarina, co na zs robili spoluziaci a niektorym pvychadzalo nad 130 pricom v mojich ociach by potom niektori ludia museli mat 300 aby to bol pomer.
ale ak sa niekomu chce, stiahnite si to v prispevku @56 a urobte si to, ja som z niektorych obrazkov mal co robit urcite si to urobim este raz, musim ich vyriesit
keď som mal 10 rokov tak som robil IQ testy kvôli prestupu zo základky na gympel &.. 136... ale teraz.. po piatich rokoch.. ja neviem .. ono to môže aj klesať že..? takže asi tak 130
Viem aké mám a viem to od psychologičky, ale ako @67 to sem písať nebudem, lebo keď vidím všetkých tých géniov tu Iba by ma priradili k nim.
Ale k tým tabuľkám - keď má byť 90-110 priemerné IQ.. No ja neviem, keď si to porovnám so svojim, alebo s IQ mojich rodičov (nie sms testy, psychologička .. Tak mi príde, že to musia byť totálni imbecili Lebo ak sú oni priemerní, my by sme museli byť extra úžasne geniálni a to ja veru nejsom
aj tak je to číslo samo o sebe figu platné, ako tu už niekto vravel, existuje aj EQ - emocionálny kvocient a pred nejakým časom definované RQ - kvocient racionality - čiže schopnosť využívať vedomosti, ktoré sú v realite dôležitejšie
ako bolo naznačené v @10 , tu majú ľudia zázračne vysoké priemerné IQ (podľa minulej ankety s touto otázkou) a úplne popierajú rozloženie inteligentných ľudí v populácii, takže škoda sa vôbec pýtať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
kto tomu s tym suhlasi postaci post v tvare @oinomaos
alebo aj na tejto stranke » www.kids-iq-tests.com/famous2.html...
vyratali IQ ludom ktory ziaden test ani nemohli spravit. potom ako sa da brat vazne nejaka ciselna hodnota ktoru dokaze vyratat jedna osobe druhej osobe ktora uz 300 rokov nezije
Skôr ma zaujímalo, že či si dal niekto spraviť kvalifikovaný IQ test a ako uspel v ňom.
ved ani tie oficialne testy nie su nejak vierohodne, co sme boli ako trieda zo ZS aj gympla, tak sme boli vsetci vysoko nadpriemerny 120-140... aj tu teraz vidis ze vsetci maju iq cez 130. ja viem ze ti priemerny sa stym nechcu chvalit, ale tych vysoko nadpriemernych stretavam az podozrivo casto a nejak na nich tu nadpriemernu inteligenciu nevidim.
A ako tu každý hovorí že má 130...tu je stupnica
IQ Stupeň inteligencie Percento prípadov
1. Nižší jako 20 Idiocia 0.1
2. 20-49 Imbecilita 0,5
3. 50-69 Debilita 1,9
4. 70-79 hraničné pásmo medzi rozumovou 5
zaostalosťou a normou
5 80-89 podpriemerná inteligencia 14
6. 90-109 priemerná inteligencia 48
7. 100-119 nadpriemerná inteligencia 18
8. 120-139 vysoká inteligencia 11
9. 144 a viac veľmi vysoká inteligencia 1,5
takže tu každý má vysokú inteligenciu =D to mi ako 11 percent nepripadá
II. nad 130 výnimočná, superiórna inteligencia 2,8
III. nad 120 vysoko nadpriemerná inteligencia 6,0
IV. 110-120 nadpriemerná inteligencia 12,0
V. 100-110 vysoko priemerná inteligencia 25,0
VI. 90-100 priemerná inteligencia 25,0
VII. 80-90 slabo podpriemerná inteligencia 10,0
VIII. 70-80 nižší stupeň slabomyselnosti 10,0
IX. 50-70 debilita, slabomyselnosť 6,8
X 20-50 imbecilita, stredný stupeň slabomyselnosti 2,0
XI. 0-20 idiotia, tažká slabomyselnosť
ja to mám asi staré
hej, v tejto dobe je IQ 140 tazky priemer...
na zš, že vysoká až vysoko nadpriemerná inteligencia, a môžem ísť na hocijakú školu
na sš, že na architektúru sa hodím, lebo mám fakt dobrú priestorovú predstavivosť (ale už o sebe začínam pochybovať... a pochybovala som aj v autoškole, lebo som si vždy myslela, že to parkovacie miesto je pre mňa dostatočné, a nebolo....
no a potom sme celá rodina robili IQ test národa na jojke vyšlo mi tam tuším 136 a na nejakom internetovom 135. zaokrúhlim to nadol, na 130, a budem spokojná
...chápete asi na čo je to dobré?
neverím, že bush má cez 120. veď to je čistá retardácia
a leo 220? to sa iq ráta až do takých hodnôt?
hej IQ kazdym rokom rastie, teraz budes chytra minimalne ako ten einstein
@35 @luc.ka
pri tvojom IQ 130 by ta nemali zarazat tie cisla, ale samotny fakt ze ta psychologicka vyratala ludom ktory nejake to desat az storocie neziju a ziaden IQ test nepostupili
uff, ok
je take vysoke, aký som vysoky ja a ver že ja som dosť vysoky .. 186 to si dovol.
ps. internetove testy sa nerataju..
tie ostatné sú len nepresný odhad z odhadu...
a internetové testy lol strata času
Ja som robil psychotesty na zbrojak a tam mi povedali moje IQ - test trval niekolko hodin
keď som mal 10 rokov tak som robil IQ testy kvôli prestupu zo základky na gympel &.. 136... ale teraz.. po piatich rokoch.. ja neviem .. ono to môže aj klesať že..? takže asi tak 130
Viem aké mám a viem to od psychologičky, ale ako @67 to sem písať nebudem, lebo keď vidím všetkých tých géniov tu Iba by ma priradili k nim.
Ale k tým tabuľkám - keď má byť 90-110 priemerné IQ.. No ja neviem, keď si to porovnám so svojim, alebo s IQ mojich rodičov (nie sms testy, psychologička .. Tak mi príde, že to musia byť totálni imbecili Lebo ak sú oni priemerní, my by sme museli byť extra úžasne geniálni a to ja veru nejsom
ale nie, neviem, nechcem vedieť. viem aj sám posúdiť, že inteligenčne som na tom dobre, nepotrebujem podporu nejakého číselka