Už nemám čo čítať a nemám moc čas behať po obchodoch tak by som rada išla na nejakú knihu vedeli by ste mi odporučiť nejaký pekný román alebo niečo čo má proste pekný dej až do konca, žiadne detektívky ani horory či sci-fi nečítam
Jeden deň ... ale ak chceš anglické - Can you keep a secret (Sophie kinsella) ...alebo všetky knihy od Meg Cabot sú úžasné ( a nemám na mysli denník princeznej )
Alex Morel- Prežiť, Nicholas Sparks- Útočisko, Jenny Downham- Ty proti mne...Skôr než zomriem, Alyson Noel- Kruté Leto, Alžbeta Hulová- Spoveď jedného dievčaťa, Adele Parksová-Klamy lásky....skús pozrieť tieto, snažila som sa nevybrať sci-fi
Charlieho malé tajomstvá (Perks of being a wallflower)- Stephen Chbosky, na t osa teraz chystám ja a potom si všetci chvália riadne Johna Greena. Ďalej z vlastne skúsenosti odporúčam Hru o trúny
Ja som akurát dočítala Amy Winehouse, nie je to síce román, ale perfektná kniha (hlavne ak poznáš jej pesničky), napísal ju jej otec po jej smrti, celý jej život, zhltla som 300 strán za dva dni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A niečo ako audioknihy ťa nezaujíma ? Ak chceš, môžem ti poslať linky, kde si ich môžeš zadarmo stiahnuť za pár minúť...je to skvelé počúvanie.
Napr. taký Bram Stocker je načítaný geniálne, ale aj sir A.C.Doyle a Edgar Allan Poe...
Tak uvidím aké to bude
tak nič
Vaido má vraj nový klip, mala by som si radšej pozrieť to.
Stoker, Poe? Môžeš mi prosím ťa tie linky poslať?? budem vďačná
Ahoj mohol by si prosím ťa poslať tie linky aj mne? ďakujem
aký záujem o to...ani som nevedel...