Ahojte Počúvajte chcem sa vás spýtať kedže idem mať 15, či neviete o brigáde. (Mna napadlo jedine robiť vázy, letáky, stromčeky šťastia alebo hrať s kapelou..) A ešte vyrábať mydlá, ale na to potrebujem stánok alebo niečo také a na to treba aj povoleni
Venči psíkov. Trebárs 50 centov za jedno vyvenčenie, pre dôchodcov trebárs 30 centov. Viem, že je to nič moc, ale ak denne vyvenčíš aspoň 6 psíkov, čo ti zabije hodinu a pol života (každý psík aspoň 15 minút), tak hneď máš cca tie 3 eurá.
Alebo môžeš niekoho doučovať na gitaru, či na ten nástroj, na ktorý vieš hrať.
Doučovať vôbec - jazyky, matiku, chémiu, hocičo. Len musíš doučovaž mladších od seba.
Ak vieš kresliť, kresli portréty.
Ak vieš písať slohy, píš slohy iným. Mne si ľudia dávajú písať slohy za tri eurá jedna a pol strany A ja to mám za polhodinu urobené
Ja som roznasal nejake letaky co bolo treba podpisat ale dostal som za tu namahu velmi malo az mi to bolo smiešne inak som mal na brigady zatiaľ šťastie ale o tom tu nebudem radšej písať
@stenatko no tu máme minimum psov Takže žiadna sláva
@zajkousko ja o tom viem. Ale práve pre to že sú taký dobrý, nechcem byť taká svina, ktorá bude od nich stále brať peniaze.. Mne sa to už pomaly hnusí, kedže vidím ako ťažko na nich pracujú.. Môžem tím lenivým zadkom pohnúť aj ja...
@panpeterpan to všetko je pekné Ale teraz realita ? Kto si dá doučiť decko decku ? A čo budem vylepovať plagáty "Doučovanie" Síce sa ma pýtali za doučovanie angličtiny, ale oni to nemysleli za poplatok. Ale dakujem za rady
takto, len aby bolo jasno, zo Sashe nezbohatneš. to musíš začať robiť s tým, že proste chceš predávať svoje veci, lebo prvé tri mesiace, keď nie aj potom, na Sashe...budú stratové, ver mi. a ten zisk potom... no, tiež žiadna sláva, musela by si mať veľké šťastie. ale inak držím palce s hľadaním, ja mám podobný problém
Ja robim web stranky grafiku a vsetky veci okolo toho a na mesiac mam asi tak 150-200 € som "tichý" spoločník vo firme veľmi známeho kamaráta robim tam tie veci a za mesiac mam asi tolko a celkom mi to stači ...nauc sa sto robit a daj mi vediet zoberieme ta ku nam ved uz by trebalo zacat robit nie len v nasom meste...
@sharky5255 jéé dakujem si veľmi milý Ale ja sa do toho všetkého nevyznám @patrikez31 no tiež si myslím, ale zase ja som chcela skúsiť aj skladanie pier kedže mám akú takú trpezlivosť ale zistila som že po väčšine si kupuješ súčiastky na perá Cez prázdniny by ani cez týždeň nevadili (aspoň mne nie.. )
@realsmileykaja no tak ak nie toto tak u nas v meste mame taky celkom slusny podnik kde take tety tancuju mozno by ta zobrali ale musela by si byt dobrá O_______O
roznášanie novín, ako robím aj ja ešte aj na vysokej mi to zostalo, síce zarobím tak asi 120 mesačne čo je nič moc, ale tá robota sa mi zaľúbila, každé ráno prechádzka po sídlisku ešte aj zdraviu si pomôžeš
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Alebo môžeš niekoho doučovať na gitaru, či na ten nástroj, na ktorý vieš hrať.
Doučovať vôbec - jazyky, matiku, chémiu, hocičo. Len musíš doučovaž mladších od seba.
Ak vieš kresliť, kresli portréty.
Ak vieš písať slohy, píš slohy iným. Mne si ľudia dávajú písať slohy za tri eurá jedna a pol strany A ja to mám za polhodinu urobené
Vždy sa niečo dá nájsť.
Len treba byť špekulant
ja som roznášala tri, štyri roky alebo tak nejak, a bolo to v pohode
@lexiblack na EGT gymnázium..
@smajdalf a ?
@stenatko no tu máme minimum psov Takže žiadna sláva
@zajkousko ja o tom viem. Ale práve pre to že sú taký dobrý, nechcem byť taká svina, ktorá bude od nich stále brať peniaze.. Mne sa to už pomaly hnusí, kedže vidím ako ťažko na nich pracujú.. Môžem tím lenivým zadkom pohnúť aj ja...
@iceninja hmm.. Ved aj ja by som chcela roznášať
Co som iba za zivota pocul (ja som zarabal webdesignom):
- vencenie psov
- upratovanie
- chodenie na nakupy na objednavku (povedia ti co a ty im to donesies)
- doucka pre sproste deti
- rozdavanie letakov
- opatrovanie deciek, ale to je u nas skor vynimka, vzhladom na tvoj vek
- prekladanie
- pisanie domacich uloh
- facebook promovanie skupin
- blogovanie s adwords reklamou
- roznasanie novin
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934