kolieskové som síce mala, aj som sa o to jedny prázdniny pokúšala celé dva mesiace, ale nešlo to a po tom, čo som sa tak scápala strašne 2x na kostrč, že som si poriadne nemohla sadnúť a postaviť sa (utrpenie v škole, pri každej hodine sa postaviť a sadnúť si), som to vzdala
na oboch od 4 rokov som stála ako na jedných tak aj na druhých.Akurát odkedy mám nové korčule s gumenými kolieskami tak neviem brzdiť,ale ináč v pohode
proste, kd som bola krpatá, chodila som na kraso, a prosto dlho korčuľujem na lade. No ale buď to idem ako dáma na zúbkoch a robím také tie haluziny, alebo idem ako chalan, čo keď naberiem rýchlosť vyzerá ako keď ide hokejista, no a ked som bola menšia a dosť ma to bavilo, otec ma nazval švédskym hokejistom lebo vtedy mi meral za koľko dám okruh za plnej prevádzky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
kolieskové som síce mala, aj som sa o to jedny prázdniny pokúšala celé dva mesiace, ale nešlo to a po tom, čo som sa tak scápala strašne 2x na kostrč, že som si poriadne nemohla sadnúť a postaviť sa (utrpenie v škole, pri každej hodine sa postaviť a sadnúť si), som to vzdala
viem sa na oboch, ale nejako ma to nefascinuje, skôr som za bicykel
prečo nei oboje?
na ľade korčuľujem odkedy si pamatám, tuuším som aj na kraso chodila...
len mi raz otec povedal, že korčuľujem jak švédsky hokejista no
doteraz mám priehlbinu na píšťale z aktívnych čias..
a trochu menej, ale aj na kolieskových, kedyis ma to celkom držalo
@ssnehulienka odkedy robia švédski hokejisti kraso ? Či to majú ako voľnočasovú aktivitu v rámci tréningu ?
ale na kolieskových ma to nejak nechytilo, v lete radšej bike a v zime na ľade
si si to spojil!
proste, kd som bola krpatá, chodila som na kraso, a prosto dlho korčuľujem na lade. No ale buď to idem ako dáma na zúbkoch a robím také tie haluziny, alebo idem ako chalan, čo keď naberiem rýchlosť vyzerá ako keď ide hokejista, no a ked som bola menšia a dosť ma to bavilo, otec ma nazval švédskym hokejistom lebo vtedy mi meral za koľko dám okruh za plnej prevádzky