Viem si taku dovolenku predstavit,no po case je s clovekom tak ,,ze iste spomienky vidi uz len v hmle alebo si nepamata vsetko.Ale ked je to zvacnene ,tak si na to spomeniem a vybavi sa mi viac obrazov ako bez ...
Jasné... vlastne ani akosi nevidím zmysel vo fotení. Načo? Počítajú sa spomienky, nie to, koľko x si stlačil spúšť.
Ale zas ja vždy rozmýšľal trochu inak než väčšina
rada si fotky lepím do albumov, tak mi je vždy ľúto, keď z nejakej dovolenky fotku nemám ale nepreháňam to, stačia mi z každej dovolenky tak 4 fotky, hlavne nech je vidieť miesto a ľudia, ktorí tam so mnou sú
ja som to skúsila, keď sme boli v Istanbule. No aaa... popravde aj po rokoch to mám celkom čerstvo v pamäti všetko a viem, že sme tam naozaj boli.. nie len stáli za foťákom
Tak viem si to predstaviť, ale asi by ma mrzelo, keby som si nespravila ani jedinú fotku. Tiež nie som zástancom kvantá fotiek na každom mieste, stačí pár ale výstižných. Naposledy keď sme boli v Chorvátsku, nefotili sme sa celú dovolenku, iba na konci ako rodina a potom ja so sestrou. To bolo pekné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale zas ja vždy rozmýšľal trochu inak než väčšina