Viete utešiť človeka, ktorý to potrebuje? Viete, čo vtedy povedať aby sa mu prilepšilo alebo to skôr len zhoršujete? A myslíte si, že sa to dá naučiť ?
Myslím že viem, ešte sa mi nestalo že by dotyčná osoba sa v danej chvíli ešte viac zrútila alebo bola na mňa naštvaná. Vždy mi poďakovali, vyobjímali ma a raz mi spolužiačka kúpila aj čokoládu ako vďaku že som stála pri nej. :S
Väčšinou áno,
ale ja som typ človeka, ktorý ani keď niekto pri mne plače nebude hovoriť sladké klamstvá.
A veľa robí už len to, že si tu pre toho druhého, reálne vypočuješ, ponúkneš pohľad z iného uhla a rameno na vyplakanie. Plus väčšinu kamarátov viem rozosmiať aj cez slzy
Ale áno, snažím sa ľuďom okolo seba skrášľovať deň, nemám rád, keď je niekto smutný A myslím, že sa mi celkom darí byť takým tým príznačným usmiatym slniečkom v životoch iných
Ja som asi zlá utešovateľka...aspoň v minulosti som určite bola nanič ako decko som mala naj kamošku, bola cigánka..raz som u nej bola a ona: "musím sa ti s niečim priznať...ja som cigánka." A začala plakať..jediné čo mi vtedy napadlo bolo: "ale nieee, nie si."
Akože čo mám pár ľudí, s ktorými mám dosť blízky vzťah tak ešte nejako dokážem. Ale úprimne nikdy neviem čo povedať. A len tak tam hlupo stáť a chvieť na tu osobu mi príde tiež blbé. Tie otrepané frázy a sladké klamstvá, ktoré už každý pozná sú tiež pekne naprd. Takze asi tak. Úprimne ani ja sama nemám rada keď sa má snaží niekto utešiť lebo ty ľudia mi vascinou povedia veci, po ktorých sa cítim ešte horšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
väčšinou im teda nakoniec len rozpačito pošlem nejaké gifká mačiek alebo iných zvieratiek podľa preferencie daného človeka
ale ja som typ človeka, ktorý ani keď niekto pri mne plače nebude hovoriť sladké klamstvá.
A veľa robí už len to, že si tu pre toho druhého, reálne vypočuješ, ponúkneš pohľad z iného uhla a rameno na vyplakanie. Plus väčšinu kamarátov viem rozosmiať aj cez slzy