Asi je to dosť hlúpa otázka,ale nemám s tým skúsenosť a momentálne sa nemám s kým poradiť tak sa spýtam tu. Akým spôsobom sa dá hotovosť vložiť na účet ? Mimo banky.. a aké sú poplatky.. ďakujem pekne.
@chanteuse no ideš do tej banky, povieš, že chceš vložíť na účet, dáš číslo účtu, podáš peniaze a oni to dam dajú a tebe dajú pravdepodobne nejaké potvrdenie
@kto Jj, namyslený chudáčik a ty si myslíš, že ja si nechcem zriadiť bankové konto a kreditku? Však jasneže hej, ale ako asi keď mi je 13? Tak si nenamýšlaj, ale radšej mi poraď. >
Najlacnejšie je to priamo cez tú banku (ak to bude osobný účet, tak to bude pravdepodobne zadarmo). Vkladať to cez poštu (poštovou poukážkou) sa dá, ako keby si platila šek na pošte, ale to trvá dlhšie a stojí to neviemkoľko centov (možno aj euro) zbytočne navyše.
Banka momentálne mi nie je teraz k dispozícii. A pošta je celkom blízko. Niekedy je lepšie držať sa toho radiť,a nie analyzovať prečo nemožem tam alebo inde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
len sa pýtam..
Buď to pôjdeš dať do banky alebo to pošleš cez spomínaný internet banking...
prídeš na pošťák,zaplatíš danú sumu koľko sa má dostať druhej osobe,plus cca 30 centof za to že to takto posielaš a vec vybavená...
noo také niečo som myslela
takže dá sa,ďakujem velmoo pekne
a v banke je vklad na ucet (aspon pri studentskych uctoch) zadarmo a nemusim nikde platit 30 centov za nic
A ako vlastne funguje tá spider karta, lebo VISA Platinum Card mi v tomto veku asi nevydajú.
Za odpovedi k veci ďakujem