tak je to vlaknina a vlaknina je velmi potrebna pre cloveka. ale ako chudnut sa z toho nechudne ale sem tam si to dam dobre je to na zaludok a travenie.
hej to je take to jak piliny sa do da do vody zamiesa a potom to treba vypit. neviem co od toho ludia ocakavaju za zazraky to neni "vseliek" z ktoreho schudnes, z ktoreho ti zmiznu jebaky, z ktoreho ti prestanu padat vlasy. to je zas len ta ludska sprostost a tuzba po tom byt dokonaly. a je to vlaknina a je uzitocna a dobra na precistenie criev aj ked to neni vidno ale je to dobre
Neviem čo to presne je, ale nekupoval by som to za účelom prijímania vlákniny... Vláknina je obsiahnutá v pomerne veľkom počte jedál. Stačí denne nejaký banán alebo iné ovocie/zeleninu bohatú na vlákninu a tráviaci systém sa pekne poteší. Najlepšie ráno. Ja osobne dávam skoro každé ráno ovsené vločky.
@10 Inak, tie ovsené vločky sa dajú pekne rozmixovať na prach a zmiešať s mliekom alebo vodou + nejaké ďalšie ingrediencie a je z toho chutný nápoj bohatý na sacharidy, ktoré vám dodajú kopec energie počas celého dopoludnia a takisto spomínanú vlákninu.
velmi dobra vec na upravenie vyprazdnovania. doplni chybajucu vlakninu a tiez ta to zasyti. len to neprehanaj. vela vlakniny sposobuje velmi krutu zapchu.
chut to nema ziadnu ale ma to konzistenciu sopla takze je to celkom slusne nechutne.
psylium je super ked sa neviš vykadiť. ale neprehanaj to,lebo sa ešte viac zapchas. kazdopadne ked spotrebujes denne dostatok vlakniny k zivotu ho nepotrebujes. aj tak je to len doplnok stravy.zdravsi nebudeš ked si das rano psylium a budeš jesť aj tak nepravidelne a nezdravo. kazdopadne je to dobre na ocistu. a mne to aj chutilo. a sranda to je nehať vo vode,jak to napuchne na taky gel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak hej tak jj
hlavne na žalúdočné problémy (nafukovanie, zápcha,...) a malo by ti to navrátiť späť na ten 'systém', ako to bolo.
ale v žiadnom prípade si to nedávaj do vody! je to hnusné! :/
najlepšie s jogurtom
chut to nema ziadnu ale ma to konzistenciu sopla takze je to celkom slusne nechutne.