@anzu - prepáš, ale musím ťa zdrbať sa nevzdelanosť, pije sa rovno, a pokiaľ nie si chorá neobsahuje veľa odpadu - a hormóny už vôbec nie, tie majú krátku "životnosť" - sú veľmi rýchlo degradované
moč zdravého človeka obsahuje hlavne prebytočné vitamíny a minerály, navyše nie je toxický (toxické látky likviduje pečeň) a pije sa najmä ranný - ten je najčistejší - a pil by som, ak by ma to malo zachrániť - a možno aj bez toho - čítal som o 60 ročnom Vietnamcovi, ktorý pije svoj moč dlhodobo a vyzerá na 30
@2 ale aj on sam hovoril ze mame to pit az ked ide uplne ze o zivot a uz nevydrzime bez vody....moc obsahuje strasne vela soli co telo nevyluci...davat do nas5 do tela je podla mna kokocina....navyse tie soli normalne dostavat do tela postupne(v mensich davkach) no ekd vypijes moc tak mas rovno solovu bombu
mno neviem co presne ale nieco na tom bude, aj ked je mi to skor zname zo zvieracej rise, lebo moja sucka sa vyliecila vlastnym mocom znie to neuveritelne lekar jej uz skoro ziadnu sancu na uzdravenie nedaval ale ona bola prefikana tak vzdy v noci sa vycikala na chodbe (ked sme spali aby nebola vyhresena ) a vypila svoj moc ... potom sme ju odsledovali a behom dvoch mesiacov z nej bol zdravy pes ...tak neviem teraz ci to podobne neposobi aj v nacej ludskej risi
ak napríklad jete nejaké vitamíny, vaše tel ovšetko nevyužije a časť ešte ostane v moči ,takže tým že ho vypijete si vlastne dodáte vitamíny, a naozaj by si sa čudoval koľkým ľuďom ch vlastný moč pomohol s akné, stačí keď zájdeš na nejakú normálne stránku kde sa o tomto bavia a uvidíš tie pozitívne ohlasy, a okniec koncov, ak piješ veľa vody tak moč je riedši, ani nesmrdí, a v pohode by som ho vypila
a moč nie je toxický! veď sa filtruje z tvojej krvi, keby si tam mal niečo toxické tak predsa nežiješ, a neobsahuje ani žiadne baktérie, je úplne sterilný, baktérie sa tam odstávajú až zvonku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
urcite nie
A či by som ho pila to neviem takto dopredu povedať.
aj ten bear grylls to občas robí no jemu zato platia
ťažko povedať či by som ho sám vypil ...
@filus nápodobne :/
moč zdravého človeka obsahuje hlavne prebytočné vitamíny a minerály, navyše nie je toxický (toxické látky likviduje pečeň) a pije sa najmä ranný - ten je najčistejší - a pil by som, ak by ma to malo zachrániť - a možno aj bez toho - čítal som o 60 ročnom Vietnamcovi, ktorý pije svoj moč dlhodobo a vyzerá na 30