o nerdoch co ziju spolu a citaju komiksy a hraju videohry a oproti nim byva sexi bloncka a bolo by to velmi geekovske a vlastne by to bol sitcom a volalo by sa to nejako vedecky ale zaroven nieco basic.. napriklad big bang theory.. :3
Ten môj by sa buď odohrával v nemocničnom prostredí a s ním by aj bol spojený dej alebo by zachytával život mladých ľudí-prevažne študentov a bol by v inej reči ako slovenčine, predovšetkým za účelom poskytnúť študentom, dajme tomu nemčiny, možnosť zdokonaľovať sa aj z hľadiska cudzojazyčnej fonetiky. Nakoľko práve tá je vo výučbe na školách dosť zanedbávaná.
:letim:
1. volal by sa intrák (dej zasadený do mlynskej doliny a proste by to bola situačná komedia z prostredia vysokoškolákov na intráku, asi by sa to točilo okolo 10.tich postáv a určite by to bolo vtipnejšie ako celá humorná scéna na slovensku) aj som istý čas chcel napísať Andymu Krausovi a poslať mu nejakú ukážku, ale nejako osm od toho potom upustil, možno neskôr sa na to dám
2. skôr film, dej mám premyslený, išlo by o sci-fi romanticko akčno dobrodružnú drámu zasadenú do BA a zatial mám naplánované len knižne ale ako film by to bolo skvelé, pretože som sa snažil vychádzať prave z oho čo mi na dnešných filmoch chýba najviac. logika a super spracovanie, super dialógy a skvelý príbeh
no a ešte som mal nápad na jeden film, ale ten sa nikdy nedostane do skutočnosti lebo to je až priliš sci-fi na spracovanie vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
:letim:
2. skôr film, dej mám premyslený, išlo by o sci-fi romanticko akčno dobrodružnú drámu zasadenú do BA a zatial mám naplánované len knižne ale ako film by to bolo skvelé, pretože som sa snažil vychádzať prave z oho čo mi na dnešných filmoch chýba najviac. logika a super spracovanie, super dialógy a skvelý príbeh
no a ešte som mal nápad na jeden film, ale ten sa nikdy nedostane do skutočnosti lebo to je až priliš sci-fi na spracovanie vôbec
alebo niečo zo života tajných agentov..