Poraďte nejakú dobrú stránku na ktorej by bolo možné si vytvoriť vlastný web s dostatočne veľkým uložným priestorom.
Web na ktorom by bolo možné nahrávať fotografie do albumov ktoré by bolo možné uzamknúť.
Fotografie sú z oblasti tzv. softcore erotiky.
Su rozne servery kde si to vies davat. Vacsinou ale asi s limitovanym priestorom. Ja osobne by som volil vlastny hosting a vlastny web. Co sa tyka webu Ti poradi @hoperpohroma viac, co sa tyka hostingu, su moznosti ako websupport kde mas neobmedzeny hosting, ale tu sa zhodnem s hoperpohroma zase, ze websupport stoji za staru belu a ich servery su strasne. Ako aj sluzby. Neber to ako reklamu, ale ja mam vlastne servery a taketo veci riesim pre rozne neziskove organizacie a obcianske zdruzenia ci individualne fyzicke osoby co sa tyka hostingu. Ak ma niekto nestandardne poziadavky a zalezi mu hlavne na bezpecnosti, dostupnosti a vykonnosti, viem pomoct.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty