Myslíte si, že má športová aktivita niečo spoločné s hustotou a kvalitou vlasov ? V bare som si všimol, že typickí štamgasti sú plešatí. Tak som sa zamyslel nad tým akú majú životosprávu a životný štýl. Nikto z nich sa nevenuje žiadnemu športu.
Okrem vášnivého fajčenia a maratónu v prekacovaní pol decáku nič. Ich pohyb je maximálne v práci a cestou do baru alebo farári. U nás sa vystriedali traja, čo si ja pamätám a všetci boli plešatí. Taký farárko asi tiež nebeháva, nepláva, nesedí na biku a pravidelný trening už vôbec. Myslíte, že je tam spojitosť ?
IMHO to asi bude tým, ako sa stravujú. Pretože predsa len pri športovaní, ak to berieš vážne máš aj dáke stravovanie. (Možno nie vždy, ale tak chápeš, vieš, čo môžeš schrúmať a čo nie.) a telo to vie lepšie spracovať aj kvôli pohybu.
@klidopido vidíš ? To ma nenapadlo. V najbližšej dobe sa asi zameriam na to ako sa stravujem. Ale popravde diéty, špeciálne suroviny, stravovacie programy a veci podobné boli doteraz pre mňa tie najposlednejšie veci čo ma zaujímali.
Mne sa evokuje jedna vec- "holohlave bejzbolisty"
Tazku obuv nosa, ortopedicku, bejzbolku sa ohanaju, rovnako obratne ako s tu knihu... tu tu, sak viete, mojboj. Chlascu pivo, furt pravicu trenuju, do vzduchu dzvihaju, jaky su oni sportovci a vsecja maju lebene hole jak orangutanova rit... No ni!?
Mohlo by to teoreticky byť o tej výžive a že keď športuješ, tak o niečo viac na ňu dbáš a viac si uvedomuješ, že telu treba niečo aj doplniť nad rámec všednej stravy...
podľa mňa to súvisí a vlastne každá časť tvojho tela ti ochabuje keď sa nehýbeš... navyše alkoholici majú skôr šediny tak sa radšej dajú dohola aby vyzerali mladšie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Tazku obuv nosa, ortopedicku, bejzbolku sa ohanaju, rovnako obratne ako s tu knihu... tu tu, sak viete, mojboj. Chlascu pivo, furt pravicu trenuju, do vzduchu dzvihaju, jaky su oni sportovci a vsecja maju lebene hole jak orangutanova rit... No ni!?