1) Mám neskutočne lámavé, suché vlasy.. Vôbec nie sú mäkké, sú také krepové.. hnusné Poradíte mi nejaký kvalitný šampón, balzám, kondicionér, elixír alebo zaklínadlo, aby boli vlasy krajšie a menej sa lámali?
Nemala som také hnu
Farbíš si vlasy? Všetko je to o hydratácii, tak si kúp nejakú kvalitnú masku alebo balzam a po zmývaní používaj olejčeky, spreje a ešte je celkom fajn krém na vlasy od loreal - sada extraordinary oil
a na nechty používam teraz od Sally Hansen Miracle cure, ale ak nepoužívaš často laky tak to bude asi problém zvnútra, kúp si nejaké vitamíny na nechty
ja si mozem kydnut aj olej na vlasy a budem ich mat suche ale neumyt 3 mesiace a nikdy sa mi nezmastia, takisto ako mozem padnut zo schodov a zlomi sa mi skor ruka ako necht, asi s tym nic nenarobis vlasy skor pravidelne podstrihavat a nechty sa snaz mat vkuse nalakovane , minimalne priesvitnym lakom alebo si daj gel lak
ja mam vlasy nenormalne jemne, su uplne ako paperie aj keď su poriadne huste posobia sem tam troška zmoknuto lebo su proste na dotyk jak vlasy kojenca neviem s tym totalne nič urobiť
ale pomohlo mi nežehliť a nefénovať, len úplne príležitostne a tiež používať len a len šampón, a nezaťažovať ich at all.
nechty mám jak železobetón, nepoláme ich nič, nezmäknú ani vo vode a totálne to na porovnanie k tým mojim vlasom nechápem to by som bola rada keby som vedela ako ich troška zmekčiť. lebo občas ich ani ostrihať neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a na vlasy je super syoss sampon
a na nechty používam teraz od Sally Hansen Miracle cure, ale ak nepoužívaš často laky tak to bude asi problém zvnútra, kúp si nejaké vitamíny na nechty
ale pomohlo mi nežehliť a nefénovať, len úplne príležitostne a tiež používať len a len šampón, a nezaťažovať ich at all.
nechty mám jak železobetón, nepoláme ich nič, nezmäknú ani vo vode a totálne to na porovnanie k tým mojim vlasom nechápem to by som bola rada keby som vedela ako ich troška zmekčiť. lebo občas ich ani ostrihať neviem.
cela sadicka je super