Čauko ľudia môj "problém" je taký že som si nafarbila vlasy lebo som chcela zmenu ale cítim že mi trošililinku zredli, nie je to ani vidieť ale ja to cítim a chcela by som s tým prestať. Predsalen som mladá tak načo ich teraz ničiť.Bude to podľa vás veľmi
..veľmi škaredé keď mi budú vyrastať hnedé odrasty ku gaštanovo-červenej farbe?
Nechcem vyzerať ako dilino no už s farbením chcem prestať. Skúsila som to a na zatiaľ stačilo. Možno sa tá farba aj sama vymyje keďže červené odtiene sú rýchlo vymývateľné (?
Prežiješ ten odrast. A keby si niekam išla a potrebovala vyzerať tip-top, môžeš ten odrast prekryť vlasovým korektorom. V drogérii sú od Loreal a myslím aj Syoss, profesionálne sú od Loreal Professionnel(možno sú od viacerých značiek ale tie nepoznám).
Takto to vyzerá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Nechcem vyzerať ako dilino no už s farbením chcem prestať. Skúsila som to a na zatiaľ stačilo. Možno sa tá farba aj sama vymyje keďže červené odtiene sú rýchlo vymývateľné (?
Takto to vyzerá